шноли, диадеми и ленти

Намерихме 316 обяви
10 лв
10 лв
гр. София
3,10 лв
гр. Димитровград, Хасково
25 лв
10 лв
гр. София
2 лв
6,90 лв
1 лв
гр. София
5 лв
гр. Стара Загора, Център
2,50 лв
гр. Сливен
10 лв
гр. Пловдив
19,99 лв
2 лв
гр. Стара Загора
6 лв

Шнолите, диадемите и лентите за коса са предпочитани и харесвани от децата. На какво се дължи това и какви са предлаганите в онлайн обявите на Bazar.bg видове?

За какво служат диадемите, шнолите и лентите

Използват се за фиксиране на косата, така че да не влиза в очите на детето и да му придава по-приятна външност. Също, този тип аксесоари не позволяват на косата да се разроши и служат за фиксиране при направата на определена прическа. Основното предназначение на лентите, шнолите и диадемите за глава е да придържат бретона назад, така че да не пречи на детето да гледа.

 

В същото време, те могат да бъдат декорирани по най-различни начини:

  • С ушички;
  • С камъни;
  • С панделки;
  • С цветя и т.н.

Какво ще откриете на страницата

В специалния раздел от обяви онлайн на сайта Bazar.bg Ви очаква огромна гама от шноли, диадеми и ленти за деца. Тук още ще намерите различни по вид щипки, панделки, гердани, гривнички и каквото друго се сетите. Всички те са декорирани по най-различни оригинални начини - с коледни шапчици, с камъни, с панделки, с ушички, с графични изображения на анимационни герои и т.н. Уверете се сами в евтините им цени!

Как Bazar.bg помага в избора

Изборът може да бъде много лесен ако сме наясно какво търсим! Особеното при нас е, че тук на едно място имате възможност бързо да разгледате снимките и описанията на обявите от цялата страна, както и бързо да се свържете с продавача за да направите поръчката си. 

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. София Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Свищов Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Ямбол Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Бургас Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Пловдив Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Варна Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Търговище Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Габрово Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Русе Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Шумен Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Монтана Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Плевен Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Велико Търново Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Силистра Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Стара Загора Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Доспат Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Сандански Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Добрич Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Димитровград Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Перник Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Кърджали Обяви за Шноли, диадеми, ленти в гр. Мадан
Подобни предложения: Евтини маси пловдив , Евтини алуминиеви врати асеновград , Евтини легла с матраци в перник