Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 05 мар, 09:49 ч.
0320 Мускулен стимулатор Gym form Duo
17 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Система за стягане на мускулите - Gym form Duo

Gym form Duo представлява съвременен уред за фитнес в домашни условия. Той е електроимпулсен мускулен стимулатор. Разполага с компактен и практичен микропроцесор заедно с безжична технология с двойно действие. Уредът може да се използва от мъже и жени, които желаят да оформят и тонизират своите тела по един алтернативен начин.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Gym Form Duо се захранва с помощта на две батерии тип CR2032. Уредът работи като непрекъснато изпраща напрежение към мускулите. Така създава алтернативни контракции, които карат мускулите да работят, без да е необходимо да се полагат усилия. Можете да използвате Gym Form Duo за всяка една част от тялото, която желаете да оформите - корема, гърдите, гърба, ръцете, краката или задните части. Уредът се прикрепя лесно към кожата и работи също толкова ефективно.

Много е лесен за използване. Всичко, което трябва да направите е да поставите подложките на устройството на мястото, което желаете да тренирате и да натиснете бутона, за да накарате мускулите автоматично да започнат да се свиват и отпускат до повече от 100 пъти в минута.

ДИЗАЙН:

Gym Form Duo представлява иновативен електроимпулсен мускулен стимулатор. Изработен е от устойчив материал. Цветът му е сребрист. Дизайнът му е съвременен и ергономичен. Той е много практичен. Размерите и теглото му са малки, което го прави компактен и лесен за пренасяне. Уредът е многофункционален – предназначен е както за най-малките групи мускули, така и за по-големите зони на тялото.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Компактен размер

Стилна визия

Самозалепващи се електрода

Висока ефективност

Може да се прилага върху всички мускулни групи

Стяга и тонизира мускулите

Работи с 2 батерии CR2032

Може да избирате между 6 режима на работа

Всяка програма има 10 интензитета

Подходящ и за двата пола

Изключва се автоматично след 15 минути с цел безопасно използване


При недобър контакт с кожата се изключва след 10 секунди

Тегло: 200 грама.

КАКВО ЩЕ ОТКРИЕТЕ В ПАКЕТА:

Mускулен стимулатор Gym form Duo;

Самозалепващи електроди 2 броя;

Две батерии CR2032 3V;

Ръководство за употреба.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 10:29 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 239
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar