Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 17 май, 16:21 ч.
Тигърът воин - Дейвид Гибинс
6 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Трилъри
Описание
Тигърът воин - Дейвид Гибинс
2019г.
(Джак Хауърд #4)
Следата започва сред римски руини и води към корабокрушение край египетския бряг. Световноизвестният морски археолог Джак Хауърд и неговият екип от учени и авантюристи, бивши хора от специалните сили, тръгват през мистериозната джунгла на Индия по следите на легендарна група изчезнали римски легионери.

Междувременно в Киргизстан прелестната археоложка, с която Хауърд открива Атлантида, попада на доказателства за тайни, които са погребани с костите на хиляди търсачи, опитвали да ги открият през вековете. Тези две нишки се докосват в древното минало, но се оказва, че Джак не е първият Хауърд, който се е натъкнал на тях. Повече от век преди това неговият прапрадядо - изключителен войник от Кралските инженери - се е върнал от експедиция в Индия със спомена за скъпоценен камък с ужасяваща мощ. Миналото може да е заровено, но то със сигурност не е мъртво. И в него е скрито могъществото, с което някои от най-безмилостните тирани в историята са искали да властват над света

4 рейтинг
В Bazar.BG от 05 юни 2019г.
Последно активен вчера в 19:56 ч.
Победа
гр. Варна
Карта
Преглеждания: 540
Отмени
гр. Варна, Победа
 
Още подобни обяви от Победа, гр. Варна
Обратно към обявата