Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 07 апр, 14:01 ч.
1001 нощ през ХХ век, или холандската съпруга - Ерик Маккормак
8 лв
Състояние Използвано
Описание
Романът 1001 нощ през XX век, или ХОЛАНДСКАТА СЪПРУГА е написан с богато въображение. Той е провокативен, тревожен, унищожителен, шокиращ. Мъжът на холандката Рейчъл заминава зад граница и повече не се връща. Един ден на прага й застава непознат и казва: ,,Аз съм твоят съпруг!" Жената го пуска в дома си, без да задава въпроси. Живеят щастливо, но и той изчезва. Порасналият син Томас, ерудит и библиофил, поема на дълго пътешествие да търси двамата тайнствени мъже, споделили живота на майка му. Пътищата го отвеждат при диво племе, в тибетски манастир... и му предлагат мистични приключения. Неговата
цел обаче е да открие границите на любовта, тайните на женската и мъжката душа в тяхното общуване и единение. Накрая разбира, че най-тайнственото нещо на света е човекът до теб.
Иска ти се някои книги никога да не свършват. Такъв е и романът на Ерик Маккормак - екзотична съвременна приказка за странствания с непредвидим край.
Торонто Стар
Изпращам по Еконт с 10 % отстъпка от цената на доставката или по Спиди.
При интерес разгледайте и другите ми обяви за книги. :)
Преглеждания: 191
Обявата не е активна
Намери други обяви в Книги, канцеларски материали -> Художествена литература в гр. Раднево