Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 24 фев, 11:25 ч.
1247 Тресчотка
19,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!


Gator Grip, Тресчотка

Универсален ключ инструмент Gator Grip тресчотка е един иновативен уред, защото се променя,според големината на гайката,спестявайки Ви много ценно време и усилия. Той е подходящ за гайки от 7 до 19 мм. ;

А заради универсалносттаси и за гайкис всякави форми, дори и на корозирали и по – нестандартни: квадратни, крилчати, куки и други. Този ключ е идеален за ремонт на вашия автомобил и всякакви други машини.

Той е мултифункционален и замества цели комплект и с гаячни ключове. Да не забрамим да споменем и още едно негово предимство и то е, че той е много компактен, а така лесно се съхранява и пренася навсякъде и със сигурност ще Ви стане един незаменим помощник!

Комплектът се състои от:

1 бр. тресчотка – ляво и дясно зацепваща,

1 бр. предходник 6 - 4 и

1 бр. универсална лула за гайки 7 - 19 мм.


PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 16:30 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 276
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar