Добавена 07 май, 04:52 ч.
Технология на стерилизираните и сушените хранителни продукти Стоян Танчев 1987 г.
49 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Техническа литература
Описание
Забележка:
Много добре запазена книга.
В книгата са разгледани специфичните теоретични проблеми на
технологията на стерилизираните храни от гледна точка на вида на
консервата, на вида и размера на опаковката и на
микробиологичните изисквания за промишлена стерилност за
различните групи консерви. Описани са теоретичните основи на
консервирането чрез сушене. Разгледани са теорията и целта на
основните технологични процеси при производство на стерилизирани
и сушени продукти и технологията на основните асортименти.
Описани са видовете разваляне - микробиологично и химично - и
техните причинители; преценяват се технологичните особености на
опаковките, използувани при производството на стерилизирани и
сушени продукти...
За изданието
- ИздателствоЗемиздат
- Град на издаванеСофия
- Година1987 г.
- ЕзикБългарски
- Страници292
- КорициТвърди
- КатегорияТехническа литература
4467
Преглеждания: 395