Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 07 май, 04:52 ч.
Технология на стерилизираните и сушените хранителни продукти Стоян Танчев 1987 г.
49 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Техническа литература
Описание
Забележка:
Много добре запазена книга.

В книгата са разгледани специфичните теоретични проблеми на
технологията на стерилизираните храни от гледна точка на вида на
консервата, на вида и размера на опаковката и на
микробиологичните изисквания за промишлена стерилност за
различните групи консерви. Описани са теоретичните основи на
консервирането чрез сушене. Разгледани са теорията и целта на
основните технологични процеси при производство на стерилизирани
и сушени продукти и технологията на основните асортименти.
Описани са видовете разваляне - микробиологично и химично - и
техните причинители; преценяват се технологичните особености на
опаковките, използувани при производството на стерилизирани и
сушени продукти...

За изданието
  1. Издателство
    Земиздат
  2. Град на издаване
    София
  3. Година
    1987 г.
  4. Език
    Български
  5. Страници
    292
  6. Корици
    Твърди
  7. Категория
    Техническа литература



4467

629 рейтинг
В Bazar.BG от 24 март 2019г.
Последно активен 11 май в 07:22 ч.
Люлин 10
гр. София
Карта
Преглеждания: 395
Отмени
гр. София, Люлин 10
 
Още подобни обяви от Люлин 10, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar