Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 19 апр, 15:29 ч.
“Игри на любовта” Елинор Смит
9 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Вид: Романтични
Описание
Книгите на Елинор Смит – изискано четиво за всички, които харесват романи за живота във висшето английско общество в началото на двайсети век. Изящен стил, романтика, тънък психологизъм, завладяващ сюжет – накратко, неустоими и романтични.







Младата писателка Прудънс се запознава с прочутия поет и пътешественик лорд Дамлър. Той гледа с лошо око, дори с презрение на жените писателки, но след като прочита романите на Прудънс, променя мнението си. Изпитвайки възхита от творбите й, започва да се възхищава и от очарователната им авторка…







Ала каква е вероятността за приятелство, дори за нещо повече, между мъж и жена във викторианската епоха, когато нарушаването на моралните норми е табу?







Понякога Прудънс витаеше в облаците, развихряше въображението си и във виденията й я преследваха азиатски шейхове, красиви бохеми, учени и спортисти. През един потискащ дъждовен ден дори си представи, че е преследвана от самия лорд Дамлър. В него се съчетаваха всичките й въображаеми почитатели. Лордът беше интелектуалец, поет, авантюрист, спортист и един от най-красивите мъже в Англия.
12 рейтинг
В Bazar.BG от 16 ноември 2022г.
Последно активен днес в 15:24 ч.
Център
гр. Стара Загора
Карта
Преглеждания: 220
Отмени
гр. Стара Загора, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Стара Загора
Обратно към обявата