* Всички наши пратки се изпращат с опция за преглед, преди да се плати стойността на пратката
Рефрактометър захаромер помага за измерване захарността на гроздовото зърно, както и проследяване на целия процес по ферментацията на джибрите.
Този оптичен захаромер пристига фабрично калибриран и притежава АТС система, за да сте сигурни, че показаните стойности са верни при различна температура на околната среда.
Автоматична компенсация на температурата (ATC) от 10 °C до 30 °C.
Описание:
Захаромери за захар измерват плътността на захари в разтвори и дават моментален резултат. Не е нужно да конвертирате показанията от Брикс за специфично тегло, както беше до сега при старите модели. Не е необходимо да се прави температурна корекция към 20°C при температури на околната среда 10-30° C.
Измерете бързо, лесно и точно захарността на вашето грозде или шара и започнете да произвеждате вино като професионалист.
Характеристики:
- Алуминиев корпус с гумирано покритие
- Регулиране на остротата на картината
- Призма със специaлно покритие
- Винт за калибриране и метална отвертка
- Пластмасова кутия (протектор) за съхранение и лесно транспортиране на уреда
Параметри:
- Обхват на измерване: 0 - 32 % захарност (Brix)
- Точност: ± 0.2 % Brix
- Референтна температура: 20 °C
- АТС (Автоматична температурна компенсация): 10 - 30 °C
Съдържание на опаковката:
- 1 х Рефрактометър за захар с АТС
- 1 x Кърпичка за почистване
- 1 х Пипетки
- 1 х отвертка за калибриране