Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/8
Добавена 07 май, 12:35 ч.
Лодка за захранка Flytec 2011-5
220 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

"Уникална Електрическа Лодка - Издръжливост, Устойчивост и Практично Управление"

  • Устойчивост на смущения: Със своя 2.4GHz предавател, тази електрическа лодка гарантира стабилно и безпроблемно управление без радиосмущения. С дистанционно управление, което покрива обхват до 500 метра, вие сте в пълен контрол на водата.

  • Издръжлив материал: Основното тяло е изработено от изключително здрав и устойчив на удари материал - ABS. Този материал е изключително износоустойчив, не лесно се надрасква и гарантира дълготрайна употреба.

  • Батерия с голям капацитет: Използва литиева батерия с увеличен капацитет, която се зарежда по-бързо. Позиционирана в средата на корпуса, тя осигурява баланс и стабилност на лодката.

  • Двигатели и товароподемност: Корпусът разполага с два двигателя и два независими коша за товарене с товароносимост около 1,5 кг. Тази конфигурация осигурява пълна функционалност и гъвкавост при използване.

  • Силна светлина и водоустойчивост: С впечатляващ син цветови дизайн и силни светлини, тази лодка е подходяща за нощни излети, като привлича вниманието на рибите.

  • Екологосъобразно плаване: Водоустойчив, с ниско ниво на шум и консумация на енергия. Възможност за плаване до 2 часа без прекъсване.

Тази лодка е оборудвана с всичко необходимо, готова да предостави удоволствие при излети и риболов. Съчетава издръжливост, висока производителност и елегантен дизайн.


415 рейтинг
В Bazar.BG от 21 юни 2023г.
Последно активен вчера в 22:37 ч.
Западен парк
гр. София
Карта
Преглеждания: 349
Отмени
гр. София, Западен парк
 
Още подобни обяви от Западен парк, гр. София
Обратно към обявата