Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 10 апр, 13:49 ч.
3949 Фитнес топка с вода за тренировки Water Wejght Ball
16,50 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Дъмбели
Описание
Кат. номер: 3949
Водни тежести за ежедневни тренировки. Надуваема фитнес топка, която може да се напълни с вода максимум до 13 кг. Топката има две неопренови дръжки, което позволява да правиш различни упражнения. Тежестта може да се регулира взависимост от това колко вода ще напълниш.
Water Wejght Ball е регулируема водна топка, с която можеш да упражнявш баланс, да развиваш психомоториката си и да увеличиш мускулната си маса. Той е с размерите на плажна топка и двете му дръжки го правят изключително лесен за носене, така че можеш да го използвш у дома, във фитнеса или на открито.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА РАЗЛИЧНИ ТРЕНИРОВКИ: За разлика от гири или традиционна медицинска топка, този воден сак ще ви позволи да изпълняваш функционални упражнения и много динамични упражнения. Естественото движение на водата и усилието, необходимо за преодоляване на инерцията, ще те накарат да натовариш всичките си мускули и да подобриш баланса, стабилността и координацията.
⭐ ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН: Топката за тежести CRANE е изработена от висококачествено прозрачно PVC, двойна заварка и диаметър 30 см. Има максимален капацитет за вода до 13 литра, като можеш да напълниш топката в зависимост от теглото, което искаш да тренираш. В допълнение, здравите му дръжки ти позволяват да променяш хватката за различни упражнения.

НАПЪЛНИ И ГОТОВО: За да използваш медицинската топка, натисни смарт вентила, напълни с вода, докато достигнеш теглото, което искаш да тренираш. Натисни бутона, за да го изключиш, постави въздушната помпа и надуй топката. С тези прости стъпки ще подготвиш водните си тежести за рутинните си тренировки.

Водните тежести се предлагат в 2 варианта: водна топка и воден сак
Диаметър на топката: 30 cm
Размер на водният сак: 17x74cm

Комплектът включва:
– Водна тежест
– Крачна помпа
– Мешка
//www.youtube.com/embed/OqOjjyhu2wc
PREMIUM
17482 рейтинг
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен днес в 18:48 ч.
Телефон(и): 0894359444
https://www.svitoshop.top/
Пинета
гр. Добрич
Карта
Преглеждания: 371
Отмени
гр. Добрич, Пинета
 
Още подобни обяви от Пинета, гр. Добрич
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar