Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 29 мар, 09:18 ч.
Ученическа раница Bulldozer BAG-007 301842
26,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Представяме ви ученическата раница "Bulldozer" - символ на качество, функционалност и удобство. Този модел е резултат от внимателен дизайн и използване на висококачествени материали, което го прави неотменна част от ученическия живот.

Едно от най-важните неща при избора на ученическа раница е комфортът, който тя предоставя. "Bulldozer" раницата е оборудвана с анатомични презрамки, които се адаптират към формата на детските рамене. Те осигуряват равномерно разпределение на тежестта и предотвратяват натиск върху гръбчето, което е от изключителна важност по време на носене през целия ден. Така вашето дете може да се движи свободно и удобно, без да усеща дискомфорт.

Анатомичният гръб на раницата е проектиран със специално внимание към подкрепата на гръбначния стълб. Той е изработен от дишаща материя, която осигурява оптимална вентилация и предпазва от натрупване на топлина и влага. Това допринася за удобството на детето, дори по време на активни занимания.

Размерите на раницата са планирани така, че да отговарят на нуждите на учениците. С височина от 42 см, ширина от 30 см и дълбочина от 18 см, тя предлага достатъчно пространство за съхранение на учебни материали, тетрадки, книги и допълнителни аксесоари. Вътрешното пространство е организирано така, че да позволява лесно съхранение и достъп до вещите, което е от значение за организирането на ученическия ден.

"Bulldozer" ученическата раница е създадена с внимание към детайла, с цел да предостави на вашето дете удобство и стил. Този модел е подходящ за всеки ученик, който цени качеството и функционалността. С "Bulldozer" раницата вашето дете ще бъде готово да се справи с всички предизвикателства на училището, без да компрометира на комфорта и удобството си.
В Bazar.BG от 19 май 2019г.
Последно активен днес в 09:36 ч.
гр. Раковски
Пловдив
Карта
Преглеждания: 82
Отмени
гр. Раковски, Пловдив
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar