Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
Неактивна обява
Добавена 20 май, 14:04 ч.
Машина за пелети 150 кг/час/ 11 kW/1500 об/мин/380 V PROFI MKL-229 Безплатна доставка
9 000 лв
Доставка Продавача
Състояние Ново
Описание
Машина за пелети 150 кг/час PROFI MKL-229 мм

Машина за пелети MKL-229 се използва в домакинствата за преработка на биомаса (дървени стърготини, слама, кочани, тръстика, животински отпадъци и др.) в малки гранули 6 - 8 мм.

Този продукт е изработен от висококачествено твърдо желязо, което осигурява дълъг експлоатационен живот на продукта.

Машината за пелетиране MKL-229 трябва да се монтира върху равна, стабилна и гладка повърхност, на открито или добре проветриво, сухо място и да не се влияе от атмосферни явления като бури, дъжд и др.

Този продукт е оборудван с: бункер за фураж, корпус на механизма на машината за гранулиране, щепсел за външна електрическа връзка, захранващ кабел, волтметър, електрическа кутия, амперметър, превключвател за спиране, превключвател за стартиране, електродвигател, транспортни колела, шаси на машината за пелетиране, защита на съединителя на двигателя, притискаща ролка, матрица, тяло на редуктор и корито за изтичане на пелети.

Обърнете специално внимание на закрепващите елементи (винтове, шайби, гайки) на машината и периодично проверявайте дали не се разхлабват, а що се отнася до двигателя, обърнете специално внимание на неговото позициониране, тъй като ако не е перфектно позициониран по време на работа, машината за пелетиране ще предизвика силни вибрации, които могат да доведат до повреда както на машината, така и на потребителя.

Машината за пелетиране MKL-229 има работен капацитет 150 кг/ч. За да работи машината за пелетиране се нуждае от двигател с мощност 11 kW / 1500 об/мин и напрежение 380 V, а предаването на мощността се осъществява чрез редуктор.

Тази машина е оборудвана с 1 матрица с 6 мм отвори.

За ефективна работа без загуби се препоръчва дървените стърготини да бъдат предварително смлени, хомогенно смесени според желаната рецепта, с оптимална влажност на суровината и без чужди тела.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА до 5 РАБОТНИ ДНИ!
//www.youtube.com/embed/BzMk3zK6Ias
Преглеждания: 340
Обявата не е активна
Намери други обяви в Машини и промишлено оборудване -> Други машини и части в гр. Русе