Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 07 мар, 11:55 ч.
3814 Спортен калъф за телефон за ръка
8,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Кат. номер: 3814
Осигурете си комфорт при всяка тренировка със спортен калъф, с тъчскрийн лице, за телефон!
Спортният калъф се закрепя на ръката и ви дава свобода на всички движения, които извършвате по време на спорт или разходка, като същевременно осигурява достатъчно място за съхранение на най – необходимите ви ценни вещи, като телефон, пари и ключове.

Калъфът има регулируема гъвкава велкро лента, която обгръща нежно ръката ви без да се размества по време на бягане или тренировка.

Спортният калъф за телефон е изработен от мек неопрен, който може да устои на най-трудните тренировки и маратони, при които има интензивно потене. Лицевата страна на калъфа е прозрачен тъчскийн протектор, чрез който ще можете да използвате телефона си без да го вадите от калъфа и да прекъсвате заниманието си.

Перфектен подарък за всички, които използват телефона си по време на тренировка, бягане, колоездене, ходене или дори на работа!
Унисекс дизайнът го прави чудесен за всички жени, мъже, тинейджъри, момчета и момичета. Подходящ за почти всички модели смартфони.

Размер: 18 х 10 см
PREMIUM
17482 рейтинг
В Bazar.BG от 04 ноември 2013г.
Последно активен вчера в 18:48 ч.
Телефон(и): 0894359444
https://www.svitoshop.top/
гр. Добрич
Добрич
Карта
Преглеждания: 72
Отмени
гр. Добрич
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar