Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/3
Добавена 12 юни, 14:04 ч.
!!!ПРОМОЦИЯ!!!Самонатоварващ се верижен мини дъмпер 500 кг.
7 995 лв
Доставка: Продавача
Състояние: Ново
Описание
Верижен мини дъмпер 500 кг. със самонатоварване и хидравлично повдигане на коша

Самонатоварващ се верижен мини дъмпер 500 кг. / CIMEX FLTD50 - универсален мини дъмпер с верижно задвижване, съчетаващ компактни размери, висока проходимост и практичност. Верижният мини дъмпер е с възможност за самозареждане, което значително повишава ефективността на транспорт и изсипване на тежки материали на строителни площадки и други работни места. Тази компактна и мощна машина предоставя удобство, маневреност и способността за автономно зареждане, което я прави незаменим помощник за разнообразни строителни проекти, ферми, оранжерии и много други.

В строителството верижиният мини дъмпер се използва за транспортиране на инертни материали като чакъл, пясък, строителни разтвори и много други, включително извозване и товарене на строителни отпадъци.

В земеделието и фермеството се използва за транспорт на торове, семена, фуражи. Благодарение на възможността за самотоварене и надеждното верижно задвижаване, мини дъмперът е незаменим помощник при почистване на клетки за отглеждане на добитък.

На разположение на оператора е и сгъваема платформа, която позволява при движение през мръсни и кални терени той да се запази чист.

Благодарение на хидравлично повдигащия се кош, верижният мини дъмпер с лекота може да разтовари съдържанието на кош на камионче.


Със собствено тегло от само 405 килограма, верижният мини дъмпер може лесно да се транспортира с всеки товарен автомобил.

Задвижването на мини дъмпера е поверено на четиритактов бензинов двигател с работен обем от 270 см3 и мощност от 9 к.с.. Въртящият момент от двигателя се предава към верижното задвижване през 6 степенна механична скоростна кутия + 2 задни предавки. За тежки условия на придвижване, скоростната кутия е снабдена и с бавни предавки.


Технически данни:

Двигател: Cimex G270
Обем на двигателя: 270 см
Мощност: 9 к.с
Стартер: Ръчен
Скоростна кутия: 6 предни + 2 заден ход + бавни скорости
Задвижване: Верижно
Товароносимост: 500 кг.
Разтоварване: Хидравлично повдигане
Размер на коша (Д х Ш х В): 1000 х 700 х 450 мм.
Тегло: 405 кг.
Полезен товар: 500 кг.
Височина на повдигане на коша: 1400 мм.


*Посочената цена е БЕЗ ДДС!

В Bazar.BG от 01 октомври 2020г.
Последно активен вчера в 13:13 ч.
Индустриална зона - Север
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 234
Отмени
гр. Пловдив, Индустриална зона - Север
 
Още подобни обяви от Индустриална зона - Север, гр. Пловдив
Обратно към обявата