Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 06 май, 13:01 ч.
Поздрави от мен богове
20 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Използвано
Описание
Автор:Димитър Воев
Издателство:Литавра
Година:2002
Страници:88
Корица: мека корица
Състояние: отлично
Език:Български

И друг път са правени публични намеци, но не е заявявано открито, че Димитър Воев — създателят, вдъхновителят и концептуалистът на ню уеив група Нова генерация - бе художествено явление и последователен новатор. При това не само в областта на музикалния авангард, а и в областта на текста, рисунката и метафората. Първи неговите фенове от 90-те години показаха, че става дума за тотална естетика на kеконвенционалното.
В личния архив след смъртта на Митко бяха открити стихотворения, разкази, незавършени сценарии, писма, игри с текстове, които се превръщат в успешни музикални прозрения. Първото издание на тази книга се появи през 1995 г.
През 2000 г. екипът на сп. КРЪГ издаде фотокнига с поемата "Нова генерация завинаги", която доказа искрения интерес към присъствието на Воев.
Второто издание на "Поздрави от мен боговете" е посветено на 10-годишнината от смъртта му и дава една по-цялостна представа за Димитър Воев като основоположник на ъндърграунд културата в България от края на XX век.
От съставителите
PREMIUM
3451 рейтинг
В Bazar.BG от 25 февруари 2015г.
Последно активен днес в 14:16 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0887551754
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 26
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar