Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/4
Добавена 18 май, 21:07 ч.
Ученическа раница LET’S PLAY STARPAK 527186
83,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание

Описание на продукта

Раницата се състои от 1 голямо отделение и 2 просторни предни джоба, 2 странични подсилени мрежести джоба за бутилка напитка, издръжливи ципове, пластмасови крачета в долната част на раницата (защита от влага и мръсотия), ергономични презрамки за гръб, гръб със системна вентилация за по-голям комфорт, дебели, меки презрамки предпазват раменете, регулируеми презрамки ви позволяват да регулирате раницата според вашия ръст и тип тяло, дръжка подсилена с гумена лента, която ви позволява да закачите раницата на закачалка или да я носите удобно в ръката ви, светлоотразителни ленти, поставени на предния джоб и на двата странични джоба и тиранти, увеличаващи видимостта на раницата през нощта (безопасност за децата).

Ученическа раница, състояща се от две отделения, закопчаващи се с цип, което ще позволи по-добра организация на вътрешното пространство. Отвън има много просторен преден джоб с цип, а отстрани има два джоба с ръбове, идеални за съхранение на бутилка вода. Гърбът и презрамките са подплатени с гъба, осигуряваща комфорт при използване и равномерно разпределение на натоварването върху гърба на детето. Раницата има висулка под формата на гумен геймпад. Изработен от здрав материал, завършен със светлоотразителни елементи за по-голяма безопасност. Разгледайте и други продукти на STARPAK, посветени на младите хора. Раница в пепеляв, тъмносин и черен цвят с графика на геймпад. Предназначено за деца на възраст: 3+.

Размери на продукта: 40x29x20

Капацитет на раницата 23 l

Тегло на продукта [kg]: 0,68 kg.


PREMIUM
5544 рейтинг
В Bazar.BG от 30 март 2014г.
Последно активен вчера в 05:53 ч.
https://www.marisa.bg
гр. Русе
Русе
Карта
Преглеждания: 23
Отмени