Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 12 юни, 14:58 ч.
2024 г. цифрова HDTV антена за Smart TV/силна магнитна основа/HDTV антена за безплатни местни канали
25 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Ново
Описание
ОПИСАНИЕ

Лесна за инсталиране, необходими са само 3 минути!
1. Свържете антената към 'CABLE-ANT IN' на гърба на всеки HDTV
2. Разположете антената - на маса, стена или прозорец (силно препоръчително)
3. Сканирайте за канали с помощта на „Търсене на канали“ на вашия телевизор и се насладете на безплатна full HD телевизия
Гледате безплатно в България 6 ефирни канала:
1. BTV
2. NOVA
3. BNT 1
4. BNT 2
5. BNT 3
6. Bulgaria on Air

Защо да изберете черната HDTV антена на DGUPSP?
360° приемане - приема сигнали в обхват до 120 мили
2″ магнитна основа - държи вашата цифрова антена сигурно прибрана
Поддържа 1080p и 4K - най-доброто качество на картината, най-живите цветове

* Вземете безплатни Full HD канали: Изберете телевизионни антени DGUPSP, ще плащате 0 ЦЕНА за телевизия за цял живот! С тази HD антена за вътрешна телевизия се наслаждавайте на кристални FULL HD канали като ABC, CBS, NBC, PBC, CW, Fox, Univision и МНОГО ПОВЕЧЕ! Започнете да имате спокоен достъп до всички новини, спорт, сериали и детски програми у дома.
* Приемане на 360°: Нашата цифрова антена за телевизия използва надграден Smart IC чип, интелигентният IC чип може да приема сигнали на 360° и да филтрира клетъчни и FM сигнали, приема телевизионни предавания, включително 4K, UHD и 1080 HDTV за картина и звук с най-високо качество. В сравнение с други вътрешни телевизионни антени, които могат да приемат сигнали само в една посока, вътрешната HDTV антена е по-удобна и ефективна за използване.
* Силна магнитна основа: Вътрешна цифрова телевизионна антена с магнитна основа ви позволява да инсталирате вашата телевизионна цифрова антена за смарт телевизия на повечето метални повърхности и получава вашите телевизионни сигнали за минути. Бързо и лесно инсталиране, НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО! Не са необходими вътрешни източници на захранване. Не са необходими инструменти.
* Поддържа 1080P и 4K: Smart TV антена за локални канали, вградена антена, интелигентен IC чип. Подобрената 4K вътрешна телевизионна антена с най-висока оценка за 2023 г. качество на картината ви позволява да се наслаждавате на HD качество на картината, ярки цветове и нисък шум. За най-добро приемане можете да гледате любимите си канали безплатно, включително новинарски емисии, прогнози за времето, телевизионни сериали, бейзболни игри и анимации.
* Лесна инсталация: Антената за телевизор без кабел е подходяща за вътрешна или външна инсталация, можете да я инсталирате на покрива на стената/прозорците или на стабилно място за най-добро приемане на сигнала с винтовете в рамките на минути. Вътрешната HDTV антена просто се свързва към AN/IN портове на HDTV или приемник.

Изпращаме по Спиди и Еконт с преглед и тест.
Разгледайте и другите ни обяви, имаме за всеки по нещо!

Продуктите, който предлагаме са НОВИ, без гаранция и са внос от Западна Европа, САЩ, Канада и др.
Всеки един продукт е проверен и тестван от техническо лице!
PREMIUM
508 рейтинг
В Bazar.BG от 03 ноември 2021г.
Последно активен днес в 11:14 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0886471778
Център
гр. Пловдив
Карта
Преглеждания: 77
Отмени
гр. Пловдив, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. Пловдив
Обратно към обявата