Зареждане...

Телевизори

Оценка 4.6 от 160 гласа.
Намерихме 4 131 обяви
TOP обява
100 лв
TOP обява
350 лв
TOP обява
100 лв
100 лв
гр. Гоце Делчев, Благоевград
2 300 лв
гр. Стара Загора, Опълченски
600 лв
гр. Бургас, Изгрев
200 лв
гр. Видин
80 лв
гр. Монтана, Център
120 лв
гр. Велико Търново, Картала
160 лв
с. Бисер, Хасково
250 лв
гр. София, Лозенец
140 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
250 лв
гр. Варна, Трошево
300 лв
гр. Благоевград, Идеален център
70 лв
гр. Бургас, Меден рудник - зона Г
60 лв
гр. Пазарджик
Не е указана
50 лв
гр. Сливен, Руски
105 лв
гр. София
290 лв
гр. София
30 лв
гр. Русе, Родина 1

Телевизори

Телевизорите са част от ежедневието на всеки, независимо дали гледаме есто или не. В Bazar.bg ще намерите голямо разнообразие от предложения на различни видове и марки, а онлайн обявите могат да са както за чисто нови, така и за втора ръка телевизори.

Какво е смарт телевизор

Смарт телевизорите са най-последното поколение тв приемници, които имат способността да възприемат зададени команди, да записват предавания когато желаете това, да се включват и спират сами и много други.

Какъв телевизор да избера

Изборът на модел изключително много зависи от това какво смятате да правите с него, колко често гледате телевизия, колко сте готови да похарчите. Ако се питате какви видове можете да срещнете в категорията, това няма защо да ви притеснява, защото тук ще откриете на практика всичко - от най-новите до най-старите модели, които се използват към момента.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Bazar.bg ни помага с това, че предлага наистина внушително разнообразие от предложения за различни видове телевизори. Тук ще откриете:

  • Смарт или обикновени модели;
  • Нови и втора ръка;
  • Големи или малки;
  • Утвърдени и тепърва изгряващи производители.
JVC LG Panasonic Philips Samsung Sharp Sony Telefunken Toshiba Други
До 24 " От 24.1 " до 32 " От 32.1 " до 40 " От 40.1 " до 48 " От 48.1 " до 55 " От 55.1 " до 65 " Над 65.1 "
SmartTV
Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Телевизори в гр. София Обяви за Телевизори в гр. Пловдив Обяви за Телевизори в гр. Варна Обяви за Телевизори в гр. Стара Загора Обяви за Телевизори в гр. Русе Обяви за Телевизори в гр. Бургас Обяви за Телевизори в гр. Плевен Обяви за Телевизори в гр. Добрич Обяви за Телевизори в гр. Шумен Обяви за Телевизори в гр. Пещера Обяви за Телевизори в гр. Видин Обяви за Телевизори в гр. Хасково Обяви за Телевизори в гр. Пазарджик Обяви за Телевизори в гр. Враца Обяви за Телевизори в гр. Сливен Обяви за Телевизори в гр. Велико Търново Обяви за Телевизори в гр. Ямбол Обяви за Телевизори в гр. Смолян Обяви за Телевизори в к.к. Златни пясъци Обяви за Телевизори в гр. Казанлък Обяви за Телевизори в гр. Кърджали Обяви за Телевизори в с. Ценово Обяви за Телевизори в гр. Габрово Обяви за Телевизори в гр. Търговище Обяви за Телевизори в гр. Монтана Обяви за Телевизори в гр. Разград Обяви за Телевизори в гр. Ловеч Обяви за Телевизори в гр. Благоевград Обяви за Телевизори в гр. Попово Обяви за Телевизори в гр. Кюстендил Обяви за Телевизори в гр. Димитровград Обяви за Телевизори в гр. Силистра Обяви за Телевизори в гр. Трявна Обяви за Телевизори в гр. Перник Обяви за Телевизори в гр. Лом Обяви за Телевизори в гр. Карлово
Подобни предложения: Каква парочистачка да избера , Сгъваеми столове втора ръка, Втора ръка Тенис ракети