Приемници и Антени

Оценка 4.5 от 145 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 1 169 обяви
TOP обява
29,99 лв
гр. Пловдив
Не е указана
гр. Шумен, Боян Българанов 1
80 лв
66 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
40 лв
гр. София
20 лв
гр. София, Надежда 2
55 лв
гр. Костинброд, София област
25 лв
гр. Добрич, Промишлена зона - Север
100 лв
215 лв
гр. Русе, Басарбово
40 лв
гр. Севлиево, Габрово
30 лв
гр. Русе, Дружба 2
30 лв
29,90 лв

Какви приемници и антени са ни нужни?

Как ли бихме прекарвали времето си, ако покрай нас го няма цифровият сигнал на телевизията? Няма нужда да си представяме апокалиптични картини. Просто трябва да си осигурим нужното оборудване за приемане на сигнал.

За какво е приемникът

Ако имате договор с даден доставчик на телевизия и интернет, фирмата обикновено осигурява необходимото оборудване. Може да се наложи да си закупите само рутер, чрез който до вас ще достига сигналът за интернет.

Каналите, които се доставят като ефирна телевизия обаче може да гледате и без посредничеството на доставчик. Тъй като сигналът е цифров, трябва ви само приемник. Новите телевизори нямат нужда от такъв, тъй като имат вграден тунер, но някои по-стари модели имат нужда от него, за да приемат цифрова ефирна телевизия. Приемникът може да е декодер, DVB-T tuner или Set Top Box. Чрез тези устройства се приема цифровият сигнал, който гарантира, че няма да има смущения като снежинки, раздвояване на образа и др.

За да разберете дали вашият телевизор има вграден такъв приемник, може да погледнете в неговото упътване. Ако е от моделите с кинескоп, малко вероятно е да има дигитален тунер (DVB-T формат MPEG4). По-новите обаче (с лед или плазмен екран) обикновено са оборудвани.

Какво ще открием в раздела

  • DVB-T приемници;
  • сателитни чинии;
  • тунери;
  • декодери;
  • приемник за кабелна телевизия;
  • телевизионни антени и др.

Защо да поръчаме от Bazar.bg

Много от приемниците за различни видове телевизия, които ще откриете на нашите страници, са напълно нови или без никакви дефекти. Цените им обаче са изключително изгодни и покупката им е отлична сделка. Възползвайте се от доставката с отстъпка и поръчайте още днес поръчайте качествения продукт, от който имате нужда!

Обяви за Телефони Обяви за Аксесоари и части за телефони Обяви за Aудио техника Обяви за TV техника Обяви за Битова техника Обяви за Фотоапарати и камери Обяви за Лаптопи Обяви за Настолни компютри Обяви за Компютърна периферия Обяви за Компютърни компоненти и части Обяви за Мрежово оборудване Обяви за Таблети Обяви за Електронни четци Обяви за Игри и Конзоли Обяви за Видеонаблюдение, СОТ Обяви за Навигация Обяви за Дронове и аксесоари Обяви за Смарт гривни Обяви за Друга електроника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Ремонт на компютри и офис техника
Обяви за Приемници и антени в гр. София Обяви за Приемници и антени в гр. Пловдив Обяви за Приемници и антени в гр. Варна Обяви за Приемници и антени в гр. Шумен Обяви за Приемници и антени в гр. Хасково Обяви за Приемници и антени в гр. Плевен Обяви за Приемници и антени в гр. Добрич Обяви за Приемници и антени в гр. Русе Обяви за Приемници и антени в гр. Враца Обяви за Приемници и антени в гр. Стара Загора Обяви за Приемници и антени в гр. Силистра Обяви за Приемници и антени в гр. Пазарджик Обяви за Приемници и антени в гр. Велико Търново Обяви за Приемници и антени в гр. Бургас Обяви за Приемници и антени в гр. Видин Обяви за Приемници и антени в гр. Сливен Обяви за Приемници и антени в гр. Костинброд Обяви за Приемници и антени в гр. Перник Обяви за Приемници и антени Извън страната Обяви за Приемници и антени в гр. Димитровград Обяви за Приемници и антени в гр. Севлиево Обяви за Приемници и антени в гр. Търговище Обяви за Приемници и антени в гр. Омуртаг Обяви за Приемници и антени в гр. Ямбол Обяви за Приемници и антени в гр. Разград Обяви за Приемници и антени в гр. Нова Загора Обяви за Приемници и антени в гр. Смолян Обяви за Приемници и антени в гр. Белово Обяви за Приемници и антени в гр. Кюстендил Обяви за Приемници и антени в гр. Монтана Обяви за Приемници и антени в гр. Кърджали Обяви за Приемници и антени в гр. Айтос Обяви за Приемници и антени в гр. Попово Обяви за Приемници и антени в гр. Казанлък Обяви за Приемници и антени в гр. Нови Искър Обяви за Приемници и антени в гр. Благоевград
Подобни предложения: Картини изгодно варна , Евтини картини в бургас , Картини за дома велико търново