Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/1
Добавена 11 юни, 18:08 ч.
Приказки
24,75 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Приказки
Описание
Автор: Ханс Кристиан Андерсен
Обем: 93 стр.
Размер в мм.: 195 х 235
Издател: Дъбови листа
Корица: Твърда
Година на издаване: 2023
Състояние: На склад при доставчик

Какво е детство без приказките на най-легендарния разказвач на всички времена – Ханс Кристиан Андерсен? Всяко дете заслужава да се докосне до трогателните до сълзи и дълбоко поучителни истории, превърнали се в класика по цял свят. Истинска сила те придобиват обаче в съчетание с илюстрации от висока класа. Книгата събира три от най-прекрасните приказки на Андерсен – Палечка, Малката русалка и Славеят и императорът. А най-хубавото е, че илюстрациите са дело на белгийския художник Кантен Гребан, станал известен у нас с великолепното художествено оформление на книгата Мама от Елен Делфорж.

Приказки е книга, която да подарите, да преживеете и запазите в семейната си библиотека. Приказният свят на Андерсен с неговите цветни герои, приключения и магия е подходящ за мечтатели на всяка възраст, а красивото оформление на книга е радост за ценителите.

“Разказвач като Андерсен заслужава да бъде преиздаван отново и отново, при това с най-добрите илюстрации и дизайн. Защото тези истории остават в сърцето на детето буквално за цял живот. Искам този спомен да бъде красив и завинаги да запали искрата на обичта към книгите!”
Нуша Роянова


PREMIUM
3593 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2012г.
Последно активен вчера в 07:22 ч.
Доставя с отстъпка

Телефон(и): 0889890478
https://www.booktemple.bg/
Люлин 6
гр. София
Карта
Преглеждания: 30
Отмени
гр. София, Люлин 6
 
Още подобни обяви от Люлин 6, гр. София
Обратно към обявата