Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/12
Добавена 14 юни, 09:34 ч.
Електрическа тротинетка Xiaomi Mi 3
700 лв
Доставка: Лично предаване
Състояние: Използвано
Вид: Други
Описание
Открийте свободата на движението с новия Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi 3 Grey BHR4853GL! Със своя модерен дизайн и висококачествени характеристики, този скутер е идеалният избор за всеки, който търси бърз и удобен начин да се придвижва из града.

С мощността на мотора от 300W, Xiaomi Mi 3 осигурява плавно и ефективно ускорение, а максималната скорост от 25 km/h ви позволява да достигнете бързо и безопасно до желаната дестинация. Способността да измине до 30 km с едно зареждане прави този скутер перфектен за дълги разстояния, без да се налага постоянно да търсите място за презареждане.

Батерията от тип lithium-ion гарантира дълготрайност и надеждност, а времето за зареждане от само 5 часа е достатъчно кратко, за да не ви пречи в забързаното ежедневие. Скутерът е оборудван с електрическа спирачна система, която осигурява безопасно спиране при всякакви условия.

За вашата безопасност и удобство, Xiaomi Mi 3 е снабден със светлини отпред и отзад, които гарантират видимостта ви в тъмната част на деня. Диаметърът на колелата от 8.50 inch (14.73 cm) осигурява стабилност и комфорт дори при по-неравни повърхности.

Свързването със смартфон чрез Bluetooth ви позволява да следите състоянието на скутера и да управлявате различни функции директно от телефона си. Това прави Електрически скутер/тротинетка Xiaomi Mi 3 Grey не само практично, но и технологично напреднало превозно средство.

С максимално натоварване до 100 kg, този скутер е подходящ за широк кръг от потребители. Без значение дали сте студент, който се нуждае от бърз транспорт до университета, или работещ професионалист, който иска да избегне задръстванията, Xiaomi Mi 3 ще се превърне във ваш надежден спътник.

С двугодишната гаранция, която се предлага с този продукт, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Верига магазини ЗОРА се грижи за своите клиенти, предлагайки само продукти с доказано качество и надеждност.

Разгледайте нашия асортимент от Електрически тротинетки и скутери и открийте разнообразие от модели, които да отговорят на вашите нужди. Ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите Електрически тротинетки и скутери Xiaomi, които предлагаме.

Изберете Xiaomi Mi 3 за вашето следващо приключение в града и се насладете на свободата, която предлага електрическата мобилност. Със своята ефективност, удобство и стил, този скутер е идеалният избор за всеки, който иска да се движи бързо, екологично и с удоволствие.

Гумите са сменени с БАНДАЖНИ!
В Bazar.BG от 04 април 2017г.
Последно активен 25 юни в 13:18 ч.
Надежда 1
гр. София
Карта
Преглеждания: 42
Отмени
гр. София, Надежда 1
 
Още подобни обяви от Надежда 1, гр. София
Обратно към обявата