Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 14 юни, 23:04 ч.
Адаптер за електрически пистолет за акумулаторна бормашина Beaspire, 2 в 1
140 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Мощен адаптерен комплект 2-в-1: С шестостенна отвертка, адаптерът може да се използва със стандартни акумулаторни бормашини и отвертки, за да се трансформира в мощни клещи за нитове. За алуминиеви и стоманени нит гайки използвайте 18V до 24V акумулаторни бормашини за алуминиеви и стоманени нитове. (Всички свредла трябва да имат съединител за ограничаване на въртящия момент.Сменяеми гайки и нитове: Комплектът адаптери за електрическа нитова гайка се предлага със 7 метрични дорника и 6 размера глави за нитове (M3, M4, M5, M6, M8, M10, M12) (2,4 mm, 3,2 mm, 4 mm, 4,89 mm) в, 6 мм, 6,4 мм). Всеки размер патронник е снабден с 5 гайки, за да отговори на различните ви операции по занитване.
Удобен и устойчив: Изключително здрава конструкция, изработена от CrMoV стомана, 5/16 инчова шестоъгълна гнездо се прикрепя към бормашина като удължение на шпиндела за използване със свредла. Комплектът адаптер за електрическа бормашина се предлага със здрава чанта за лесно пренасяне и защита на електрически бормашини, гайки и нитове и е много лесен за пренасяне. Дръжките с висококачествено алуминиево покритие не се плъзгат и осигуряват комфорт.Ергономична дръжка Използва се интегрирана дръжка, а дръжката е оборудвана със система за заключване и отключване (гайката се развива от шпиндела на гайката чрез завъртане на тялото), което помага за по-добро справяне с влиянието на въртящия момент и може да бъде фиксирано по време на употреба - - връщане.

В Bazar.BG от 05 септември 2023г.
Последно активен днес в 02:47 ч.
Отговаря бързо
гр. Асеновград
Пловдив
Карта
Преглеждания: 19
Отмени
гр. Асеновград, Пловдив
 
Обратно към обявата