Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/5
Добавена 15 юни, 12:31 ч.
Хари Потър и Затворникът от Азкабан /Дж. К. Роулинг/
75 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Фантастика
Описание
Автор: Джоан Катлин Роулинг

Категория: Фентъзи

Издателство: Егмонт, 2023

Дизайн и илюстрации: Студио MinaLima

Език: Български

Корици: твърди

Страници: 472 (в допълнение към цветните страници са налице и 8 интерактивни подложки)

Формат: 233/153/60 мм

Състояние: Отлично. изданието е ново! Книгата е в своята фабрична опаковка. Не е разпечатвана и не е четена. Съдържа 8 интерактивни подложки. Подходяща за подарък. Продавам я поради дублиране. Цена в книжарниците - 89 лв.


Анотация:

‌Известният престъпник Сириус Блек е затворен в ужасяващата крепост Азкабан от дванадесет дълги години. Осъден за убийството на тринадесет невинни души с едно-единствено проклятие, за него се говори, че е толкова отдаден на Волдемор, колкото никой друг.

Изненадващо, успява да избяга като оставя след себе си само две следи къде може да бъде открит – в крайна сметка победата на Хари Потър над Вие-знаете-кой се оказва и падението на Блек. Пазачите му в Азкабан са го чули нееднократно да повтаря в съня си: „Той е в Хогуортс, той е в Хогуортс“. Хари Потър не е в безопасност дори зад стените на училището по вълшебство и магия, заобиколен от приятелите си. Защото, отгоре на всичко, между тях може би се крие предател.

* * *

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на третата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.



При интерес от Ваша страна, моля пишете на лично съобщение за уточняване на предаването. За град София книгата може да бъде доставена на посочен от Вас адрес, без допълнително заплащане.
Използвам Еконт, Спиди.

Моля, запознайте се и с другите ми обяви. Предварително Ви благодаря.


Оценка 5 от 1 глас.
3 рейтинг
В Bazar.BG от 12 февруари 2022г.
Последно активен 26 юни в 16:46 ч.
Център
гр. София
Карта
Преглеждания: 25
Отмени
гр. София, Център
 
Още подобни обяви от Център, гр. София
Обратно към обявата