Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена вчера, 10:33 ч.
Швейцарски TOMCAT Велосипед 26 цола до 165см H SHIMANO DEORE XT JAPAN
Цена 540 лв
Доставка: Лично предаване; Купувача
Състояние: Използвано
Вид: Градски
Описание
Продавам УНИКАЛЕН и рядък за нашите ширини като качество на изработка , лекота , части и в перфектно състояние ШВЕЙЦАРСКИ TOMCAT ВЕЛОСИПЕД 26 цола за хора до 165см височина с пълно SHIMANO DEORE XT оборудване произведено в JAPAN (ЯПОНИЯ) . Не говорим за съвременни боклуци и имитации от "по-новите серии" а за истинско японско качество . Колелото почти не е ползвано и е изключително леко. Сменя скоростите с лекота ,като това се случва чрез мърдане на спирачките надоло и нагоре. Тази система се използва само във велосипеди най-висок клас. Вилката e Manitou Skareb Super TPC Lockout 26" Fork 80mm Travel QR V-Brakes/DSC/ Race. И тя като комплект с велосипеда е като чисто нова . ВИждам ,че само тази вилка върви около 175 евро в EBAY . Колелото е с абсолютно чисто нови вътрешни и външни гуми Континентал за смесено каране ,но с по-лек грайфер за по голяма енерция по гладко. Двата броя вътрешни и двата външни гуми само са около 80лв и са топ модели .

Забележките са : Двете ръкохватки RITCHEY са захабени и или трябва да си купите нови или да ги поизчистите ,иначе са качествени , здрави а и са си марка.
Седалката от вътрешната страна откъм дупката има лекичко разлепено ,но може да се оправи лесно и е незабележимо.
По кормилният лост има няколко одраскани места от катинарче ,но не са нищо страшно.
Честно казано за други забележки не се сещам.
Ако ви се струва ,че има драскотини или чукнато да знаете ,че това е кал или паяжина . Мога да пратя повече и по-подробни и качествени снимки при сериозен интерес. За мен най-добре си остава личнен оглед при мен с тест.

Велосипед с такова качество вече от магазин трудно ще намерите да не говоеим за боклуците на Декатлон BOYX и т.н. Моля да ми пишат само сериозни хора ,които знаят какво търсят и купуват и ,които ще се наслаждават истински на велосипеда.

Велосипеда е закупен за жена ми (висока около 160см) преди 3 години втора ръка в състоянието в ,което се намира в момента ,като са сменени гумите с чисто новите Континентал вътрешни и външни от снимката. Вътрешните също бяха най-виок клас възможно най здрави и леки ,но не помня моделът .Карано е от нея около 10-15 пъти за тези 3 години и е съхранявано в мазата покрито с найлон . Затова и състоянието му е толкова добро. Продава се понеже 1 година не е изкарвано от мазата.

Това е линк към сайта на производителят за да видите какво продават и колко е сериозна фирмата производител:

en.thoemus.ch

И не забравяйте ,че това е ШВЕЙЦАРСКО КОЛЕЛО С ЯПОНСКИ ЧАСТИ :)

Поздрави!
2 рейтинг
В Bazar.BG от 10 април 2024г.
Последно активен вчера в 15:08 ч.
Отговаря бързо
Боровец
гр. Търговище
Карта
Преглеждания: 260
Отмени
гр. Търговище, Боровец
 
Още подобни обяви от Боровец, гр. Търговище
Обратно към обявата