Аларми и алармени системи

Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 30 обяви
Не е указана
Не е указана
гр. София, Овча купел 1
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. София, Гео Милев
Не е указана
гр. София, Младост 2
Не е указана
Не е указана
гр. Варна, Левски
Не е указана
гр. Варна, Чайка
Не е указана
гр. Калофер, Пловдив
Не е указана

Сигурността на дома и офиса са от първостепенно значение и благодарение на съвременните технологии можем да се възползваме от разнообразна и качествена техника за целта. Вижте как да поръчате модерни аларми и охранителни системи и как да се погрижите за монтажа им.

Какво представляват алармените системи

Алармите са устройства, които са предназначени да откриват и сигнализират за наличието на нарушение в охраняваната зона. Те подават сигнал, когато има нерегламентирано навлизане. Системите имат още и контролно-пропускаща функция – позволяват достъп само на оторизирани по даден критерий хора. Сигнала, който подават при нарушение, може да е звуков (на мястото на охранявания обект), както и на голяма дистанция чрез Wi-Fi. Може сигналът да достигне до СОТ фирмата, която охранява обекта или до собственика чрез връзка с телефона му.

От какъв специалист се нуждаете за монтажа

Монтажът на аларми и видео устройства за наблюдение изисква услугите на опитен специалист, който се занимава именно с тази дейност. Той знае как прецизно да настрои показателите, така че да се наблюдава пълният периметър на сградата и сигнализацията да е безупречна.

Защо Bazar.bg е предпочитан сайт за обяви

В онлайн раздела на Базар.бг за аларми, Ви очакват разнообразни предложения за качествена охранителна техника, произведена от водещи в сферата компании. Ще откриете и оферти за монтаж и инсталация на устройствата за дома и офиса на изгодни цени.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Аларми и алармени системи в гр. София Обяви за Аларми и алармени системи в гр. Варна Обяви за Аларми и алармени системи в гр. Монтана
Подобни предложения: Офис столове втора употреба бургас , Офис бюра в русе , Офис бюра в плевен цени