детски боти и ботуши

Оценка 4.6 от 107 гласа.
Намерихме 6 647 обяви
TOP обява
63,99 лв
гр. София
19 лв
15 лв
15 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
15 лв
гр. София
60 лв
гр. Севлиево, Габрово
50 лв
40 лв
гр. София
20 лв
гр. София
25 лв
гр. София
44,90 лв
гр. Благоевград
49,90 лв
гр. Благоевград
41,90 лв
гр. Благоевград
39,90 лв
гр. Благоевград
41,90 лв
гр. Благоевград
35,90 лв
гр. Благоевград
18 лв
гр. Якоруда, Благоевград
35 лв
гр. Благоевград

Изборът на детските боти и ботуши е от изключителна важност. На първо място те трябва да са удобни, за да може детето да се чувства комфортно, докато ги носи. Изберете най-подходящите сред онлайн обявите в Bazar.bg. Ще откриете голямо разнообразие от модели за момичета и момчета.

По какво се различават детските боти и ботуши

Съществуват редица варианти на този тип обувки в зависимост от материята, от която са изработени, както и от дизайна им. Отличават се и според начина на закопчаване, дали това се осъществяват с помощта на цип или връзки. За малките дами има модели с панделки и други симпатични орнаменти. За момчетата пък ще намерите ботушки досущ като на големите батковци. Съветваме при покупка на боти и ботуши да изберете правилния размер. Неудобната обувка създава сериозен дискомфорт. Когато става дума за вашето дете, заложете на най-доброто. 

Какви видове боти и ботуши има

Свързваме носенето им предимно със зимата, но истината е, че съществуват различни варианти боти и ботуши, подходящи за всички сезони. 

  • зимни - важно е да бъдат достатъчно топли и да не пропускат вода, за да предпазят детските крачета от измръзване; 
  • летни - изработват се от дишащи незапарващи материи; 
  • от естествена кожа - качествено решение, което може да носи дълго време; 
  • гумени - изключително подходящи за дъждовните есенни и пролетни дни;
  • велурени - този тип материя е изключително нежна и стои много красиво. 

Защо да изберем Bazar.bg

В тази категория ежедневно се поместват обяви. Публикуваните артикули са онагледени със снимки и подробно описание. При възникване на въпрос относно нещо, свързано със стоката, можете да се свържете директно с човека, който я предлага. По този начин процесът на избор и покупка става лесен и приятен. Цените на предложенията са сред най-добрите на пазара. Не мислете много, а поръчайте с усмивка!

С пух Естествена кожа Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски боти и ботуши в гр. София Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Пловдив Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Бургас Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Варна Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Велико Търново Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Русе Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Благоевград Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Стара Загора Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Сливен Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Хасково Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Плевен Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Казанлък Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Пазарджик Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Шумен Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Перник Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Добрич Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Ямбол Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Габрово Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Видин Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Кюстендил Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Кърджали Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Разград Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Монтана Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Асеновград Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Карлово Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Дупница Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Димитровград Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Търговище Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Силистра Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Враца Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Севлиево Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Ловеч Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Смолян Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Оряхово Обяви за Детски боти и ботуши в гр. Свищов
Подобни предложения: Сайт за Поли за дами , Евтини Сукмани за дами , Втора употреба Портмонета с цип