Зареждане...

Детски сандали и чехли

Оценка 4.6 от 87 гласа.
Намерихме 4 084 обяви
35 лв
10 лв
гр. Сливен
40 лв
гр. Варна, Център
16 лв
гр. Бургас
28 лв
гр. Велико Търново
8 лв
13 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
21 лв
32 лв
гр. Велико Търново, Център
25 лв
гр. София
5 лв
15 лв
гр. Асеновград, Пловдив
25 лв
16 лв
гр. Русе, Възраждане

Детски сандали и чехли за весело лятно настроение

Леките летни обувки са любими за малчуганите. Нахлузват ги за секунди и са готови за игра. Осигурили ли сте им подходящи?

Какви детски сандали и чехли ще открием в раздела

Нашите страници са почти безкраен каталог, представящ пълното разнообразие от сандали и чехли:

  • за момичета – кокетни с цветенца, мъниста и други украси;
  • за момчета – пъстри изчистени модели или с картинки от анимации;
  • унисекс;
  • спортни с еластична подметка и лепенки;
  • тип крокс;
  • чехли за баня или плаж;
  • меки обувки за вода;
  • светещи;
  • маркови.

Някои от моделите са напълно нови с оригинална опаковка, а други са втора ръка, но запазени и готови за нови приключения.

Как да изберем правилния размер

За ваше улеснение сме предвидили опция в търсачката за селектиране на обявите по пол и/или по номер (от 19 до 39). Вижте какви модели се предлагат в търсения от вас размер, и когато се спрете на конкретна оферта, се подсигурете, като помолите продавача да измери стелката в сантиметри. Така ще бъдете най-спокойни, че сте направили правилен избор. Не забравяйте да използвате и опцията „доставка с преглед и тест преди плащане“.

Как помага в избора ни Bazar.bg

Детските обувки се носят най-много един сезон, а покупката им изисква инвестиция. за да бъде тя по-лека за семейния бюджет, ние ви предлагаме стотици варианти с качествени сандали и чехли на отлични цени. Без значение дали ще изберете нов или малко използван модел, покупката от Bazar.bg винаги е изгодна. Разгледайте предложенията! Ако поръчате желания чифт днес, той може да е при вас още утре. Зарадвайте малчугана си с нови летни обувки сега!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски сандали и чехли в гр. София Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Пловдив Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Бургас Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Русе Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Варна Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Сливен Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Оряхово Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Плевен Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Велико Търново Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Казанлък Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Хасково Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Стара Загора Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Шумен Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Ямбол Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Перник Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Габрово Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Монтана Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Асеновград Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Благоевград Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Пазарджик Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Добрич Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Видин Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Карлово Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Разград Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Търговище Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Враца Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Чирпан Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Ловеч Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Петрич Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Димитровград Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Силистра Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Кюстендил Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Кърджали Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Севлиево Обяви за Детски сандали и чехли в гр. Свиленград
Подобни предложения: Цвете острици , Далчета цвете обява за продаване , Обзавеждане за спалня втора ръка