Зареждане...

детски обувки

Оценка 4.8 от 6 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 4 679 обяви
TOP обява
50 лв
гр. Велико Търново
TOP обява
50 лв
гр. Велико Търново
17 лв
гр. Сливен, Център
25 лв
гр. Елин Пелин, София област
30 лв
гр. София
10 лв
гр. Смолян, Каптажа
20 лв
гр. Дебелец, Велико Търново
10 лв
гр. Варна, Колхозен пазар
39 лв
18 лв
14 лв
гр. Плевен, Идеален център
22 лв
гр. Плевен, Идеален център
25 лв
гр. Кърджали
32 лв
гр. Велико Търново, Център
30 лв
гр. Монтана
25 лв
гр. Благоевград
20 лв
гр. Провадия, Варна
30 лв
20 лв
гр. Кюстендил
1 лв
гр. София, Младост 1
Не е указана
гр. София

Изборът на детски обувки е нещо, към което трябва да се подходи изключително внимателно, защото малките деца са доста по-чувствителни по отношение на облеклото и обувките си в сравнение с нас. Ето защо е важно да внимаваме малко повече, отколкото когато пазаруваме за най-малките.

Как да изберем детски обувки

Задължително условие е да залагаме на удобството, защото това е от особено значение. Когато обаче избираме зимни обувки, положението става още по-трудно и сложно. Тук трябва да се обърне внимание на редица фактори. Трябва да се обърне внимание на:

  • здравина;
  • изолация от студ и вятър;
  • непропускливост по отношение на влага (от дъжд или сняг);
  • лесно почистване.

Какво трябва да знаем предварително

При избирането има един много важен фактор и това е познаването на точните размери. Особено важно е да знаете какъв е точният номер на вашия син или дъщеря ако сте решили да пазарувате по интернет.

Какво ще открием в Bazar.bg

Независимо колко е трудно да се намери подходящия номер когато се пазарува онлайн, това е начинът да попаднем на най-добрите цени. Независимо дали търсите обувки за момче или момиче, Bazar.bg е точното място за вас. Тук ще се натъкнете на избор и многообразие, за каквито не сте и подозирали, че могат да съществуват.

Естествена кожа Официални Елегантни Други
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Детски обувки в гр. София Обяви за Детски обувки в гр. Пловдив Обяви за Детски обувки в гр. Варна Обяви за Детски обувки в гр. Бургас Обяви за Детски обувки в гр. Благоевград Обяви за Детски обувки в гр. Плевен Обяви за Детски обувки в гр. Русе Обяви за Детски обувки в гр. Сливен Обяви за Детски обувки в гр. Стара Загора Обяви за Детски обувки в гр. Велико Търново Обяви за Детски обувки в гр. Хасково Обяви за Детски обувки в гр. Казанлък Обяви за Детски обувки в гр. Шумен Обяви за Детски обувки в гр. Монтана Обяви за Детски обувки в гр. Перник Обяви за Детски обувки в гр. Добрич Обяви за Детски обувки в гр. Пазарджик Обяви за Детски обувки в гр. Ямбол Обяви за Детски обувки в гр. Оряхово Обяви за Детски обувки в гр. Габрово Обяви за Детски обувки в гр. Кърджали Обяви за Детски обувки в гр. Горна Оряховица Обяви за Детски обувки в гр. Кюстендил Обяви за Детски обувки в гр. Видин Обяви за Детски обувки в гр. Костинброд Обяви за Детски обувки в гр. Дупница Обяви за Детски обувки в гр. Разград Обяви за Детски обувки в гр. Враца Обяви за Детски обувки в гр. Кнежа Обяви за Детски обувки в гр. Асеновград Обяви за Детски обувки в гр. Силистра Обяви за Детски обувки в гр. Троян Обяви за Детски обувки в гр. Димитровград Обяви за Детски обувки в гр. Свиленград Обяви за Детски обувки в гр. Карлово Обяви за Детски обувки в гр. Севлиево
Подобни предложения: Евтини Панталони за жени, Сукмани за дами Размери , Женски поли Размери