Зареждане...

Гривни

Оценка 4.6 от 177 гласа.
Намерихме 9 914 обяви
45 лв
гр. Плевен
4 лв
гр. Бургас
4 лв
гр. Бургас, Славейков
2 лв
гр. Бургас, Славейков
6 лв
гр. Бургас
60 лв
гр. Добрич, Център
6,50 лв
гр. Велико Търново
7 лв
гр. Варна, ЗК Тракия
80 лв
гр. Благоевград
6 лв
гр. Пловдив

Гривните са украшение, което се счита както за мъжки, така и за женски аксесоар. Това украшение ни съпътства вече хиляди години, а материалът, от който накитите се изработват, може да е всякакъв. От злато или сребро, от медицинска стомана или изплетени от най-обикновена прежда, те притежават различен стил, различно излъчване и се ползват по различни поводи.

Каква гривна да изберем за подарък

Изборът на подарък трябва да бъде съобразен с много фактори. В зависимост дали избирате аксесоара за мъж или за жена, той може да изглежда много различно. Материалът на изработка също трябва да се има предвид. Не всеки харесва да носи злато или сребро, а много хора предпочитат други метали или нещо съвсем различно.   

На коя ръка да я носим

Мъжки гривни се носят на лявата, а женски - съответно на дясната ръка. Това е нещо, което може би дори не сте чували, но все пак е интересно да се знае. Подобно е положението и с часовниците.

Защо да изберем Bazar.bg

Bazar.bg е чудесно решение за всички, които искат да пазаруват по интернет. Сайтът ви дава възможност:

  • да пазарувате изцяло онлайн;
  • да сравнявате цени на различни продукти;
  • да разглеждате стотици обяви със сходни предложения;
  • да изберете най-добрия подарък за любим човек.
Златни Сребърни Сваровски Камъни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Гривни в гр. София Обяви за Гривни в гр. Варна Обяви за Гривни в гр. Пловдив Обяви за Гривни в гр. Бургас Обяви за Гривни в гр. Русе Обяви за Гривни в гр. Пещера Обяви за Гривни в гр. Велико Търново Обяви за Гривни в гр. Стара Загора Обяви за Гривни в гр. Габрово Обяви за Гривни в гр. Пазарджик Обяви за Гривни в гр. Шумен Обяви за Гривни в гр. Костенец Обяви за Гривни в гр. Сливен Обяви за Гривни в гр. Хасково Обяви за Гривни в гр. Монтана Обяви за Гривни в гр. Плевен Обяви за Гривни в гр. Видин Обяви за Гривни в гр. Ямбол Обяви за Гривни в гр. Силистра Обяви за Гривни в гр. Първомай Обяви за Гривни в гр. Благоевград Обяви за Гривни в гр. Добрич Обяви за Гривни в гр. Асеновград Обяви за Гривни в гр. Разград Обяви за Гривни в гр. Горна Оряховица Обяви за Гривни в гр. Кърджали Обяви за Гривни в гр. Враца Обяви за Гривни в гр. Дулово Обяви за Гривни в гр. Кюстендил Обяви за Гривни в гр. Димитровград Обяви за Гривни в гр. Сливница Обяви за Гривни в гр. Търговище Обяви за Гривни в гр. Девин Обяви за Гривни в гр. Павликени Обяви за Гривни в гр. Поморие Обяви за Гривни в гр. Смолян
Подобни предложения: Кревати втора ръка , Външни саксии втора ръка , Евтина дограма втора ръка