Зареждане...

Пръстени

Оценка 4.5 от 164 гласа.
Намерихме 7 484 обяви
TOP обява
2 000 лв
650 лв
гр. Асеновград, Пловдив
200 лв
25 лв
гр. Лом, Монтана
7 лв

Пръстени

Изборът на идеалния годежен пръстен е винаги сложен, макар че колкото по-добре се познават партньорите, толкова по-лесно могат да се ориентират във вземането на решение. Основни са изборът са:

  • Изборът на материал (златни, сребърни, платинени и др.);
  • Изборът на дизайн (класически или по-нестандартен);
  • Размерите на бижуто;
  • С камък или без камък.

Как да изберем правилната големина

За да изберете размер, който да съответства на пръста на вашия партньор, трябва да разчитате до голяма степен на късмет. Този тип бижута имат номерация, като всеки по-голям номер съответства на по-голяма ширина на пръста. Един сигурен начин при купуването на годежен пръстен е просто да използвате за сравнение такъв, който вашата половинка вече има и знаете, че е по мярка.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Bazar.bg е първото място, на което да проверите при търсене на мъжки или женски годежен пръстен. Тук имате възможност да пазарувате онлайн, избирайки измежду стотици предложения на много атрактивни цени. Тук можете:

  • Да сравнявате офертите на различни бижутери;
  • Да пазарувате без да напускате дома си;
  • Да купите точно това, което ви трябва;
  • Да намерите всичко необходимо на едно място.
Златни Сребърни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Парфюмерия Обяви за Козметика Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Пръстени в гр. София Обяви за Пръстени в гр. Варна Обяви за Пръстени в гр. Бургас Обяви за Пръстени в гр. Пловдив Обяви за Пръстени в гр. Габрово Обяви за Пръстени в гр. Русе Обяви за Пръстени в гр. Стара Загора Обяви за Пръстени в гр. Пещера Обяви за Пръстени в гр. Хасково Обяви за Пръстени в гр. Шумен Обяви за Пръстени в гр. Първомай Обяви за Пръстени в гр. Велико Търново Обяви за Пръстени в гр. Плевен Обяви за Пръстени в гр. Пазарджик Обяви за Пръстени в гр. Монтана Обяви за Пръстени в гр. Видин Обяви за Пръстени в гр. Кърджали Обяви за Пръстени в гр. Банкя Обяви за Пръстени в гр. Благоевград Обяви за Пръстени в гр. Севлиево Обяви за Пръстени в гр. Ямбол Обяви за Пръстени в гр. Добрич Обяви за Пръстени в гр. Кюстендил Обяви за Пръстени в м-т АОНСУ Обяви за Пръстени в гр. Сливен Обяви за Пръстени в гр. Перник Обяви за Пръстени в гр. Силистра Обяви за Пръстени в гр. Свищов Обяви за Пръстени в гр. Горна Оряховица Обяви за Пръстени в гр. Враца Обяви за Пръстени в гр. Разград Обяви за Пръстени в гр. Димитровград Обяви за Пръстени в гр. Асеновград Обяви за Пръстени в гр. Казанлък Обяви за Пръстени в гр. Търговище Обяви за Пръстени в гр. Дулово
Подобни предложения: Фирми търсещи франчайз партньори , Женски панталони на евтини цени , Женски сукмани