Колиета, медальони и синджири

Оценка 4.5 от 259 гласа.
Намерихме 16 438 обяви
TOP обява
40 лв
гр. Видин, Крум Бъчваров вчера, 21:14
TOP обява
40 лв
гр. Видин, Крум Бъчваров вчера, 21:14
TOP обява
15 лв
гр. Добрич, Балик вчера, 20:49
TOP обява
80 лв
гр. Видин, Крум Бъчваров днес, 00:29
4 лв
6 лв
гр. Стара Загора днес, 08:25
15 лв
гр. Асеновград, Пловдив днес, 08:20
15 лв
гр. Пазарджик днес, 08:19
7 лв
гр. Стара Загора, Опълченски днес, 08:05
105 лв
гр. Пазарджик, Център днес, 07:56
10 лв
19,90 лв
гр. София днес, 07:54
12 лв
гр. Търговище, Запад 2 днес, 07:46
15 лв
гр. Шумен днес, 07:38
50 лв
гр. Шумен днес, 07:37
10 лв
гр. Шумен днес, 07:37
27 лв
400 лв
гр. Варна, м-т Евксиноград днес, 07:23
10 лв
гр. София, Център днес, 07:19
26 лв
гр. Велико Търново днес, 07:01
26 лв
гр. Велико Търново днес, 07:01

Всеки човек притежава поне един накит, който се носи на врата. Това могат да са колиета, медальони, синджири и какво ли още не. Те често могат да послужат за подарък, с който да изненадаме и зарадваме наши близки, а за да направим това, от нас се изисква единствено да познаваме добре техния вкус.

Как да изберем красиво колие за подарък

За да изберете идеалния подарък трябва да сте наясно с две неща. Първо, трябва да помислите какво харесва човекът, на когото ще правите подаръка. Второ, трябва да сте наясно и какви видове синджири и медальони има на пазара. Този тип подаръци са малко по-деликатна тема, тъй като не всичко се харесва на всеки, решението да подарите подобно бижу, предполага, че човекът срещу вас ви е доста добре познат.

Защо да изберем Bazar.bg

Ако сте почитатели на пазаруването онлайн, в Bazar.bg ще намерите огромно разнообразие от обяви, една от друга по-интересни. Ще откриете най-добрите цени и ще направите най-правилния избор. Тук ще намерите:

  • всякакъв вид медальони, колиета и синджири;
  • разнообразие от материали на изработка;
  • широк спектър от цени;
  • аксесоари както за мъже, така и за жени.
Златни Сребърни Други
Обяви за Дамски дрехи Обяви за Мъжки дрехи Обяви за Дамски обувки Обяви за Мъжки обувки Обяви за Козметика Обяви за Парфюмерия Обяви за Бижутерия Обяви за Часовници Обяви за Аксесоари Обяви за Подаръци и сувенири
Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. София Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Бургас Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Варна Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Пловдив Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Габрово Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Русе Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Велико Търново Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Пазарджик Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Стара Загора Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Шумен Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Първомай Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Сливен Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Видин Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Хасково Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Пещера Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Ямбол Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Плевен Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Монтана Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Благоевград Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Кърджали Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Добрич Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Плиска Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Търговище Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Разград Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Кюстендил Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Силистра Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Перник Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Димитровград Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Севлиево Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Враца Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Горна Оряховица Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Свиленград Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Асеновград Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Банкя Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Попово Обяви за Колиета, медальони, синджири в гр. Петрич
Подобни предложения: Къмпинг оборудване втора ръка, Люлки втора ръка, Черни чанти с ресни втора ръка