368

Обяви за Парцели от гр. Русе

Област Русе
Град гр. Русе
Оценка 4.6 от 53 гласа.
12 000 лв
30 999 €
2 000 000 €
гр. Русе, Нова промишлена зона
901 920 €
гр. Русе, Промишлена зона - Изток
20 000 €
16 000 €
Не е указана
Не е указана
гр. Русе, Промишлена зона - Изток
8 500 лв
58 500 €
273 000 €
гр. Русе, Промишлена зона - Запад
75 000 €
100 000 лв
75 000 €
210 000 €
140 000 €
Не е указана
гр. Русе, Нова промишлена зона
33 900 €
160 000 €
1 600 000 лв
гр. Русе, Централен кооп. пазар
240 000 €
17 000 €
310 000 €
гр. Русе, Нова промишлена зона
95 000 €
199 000 €
225 000 €
гр. Русе, Промишлена зона - Запад
6 000 €
130 000 €
4 000 лв
650 000 €
8 500 €
Не е указана
гр. Русе, Промишлена зона - Изток
12 000 €
35 000 €
59 900 €
6 900 лв
19 500 лв
36 000 лв
гр. Русе, в.з. Русофили
5 500 лв
гр. Русе, Промишлена зона - Изток
500 лв
гр. Русе, Веждата
Обяви за Aпартаменти
Обяви за Стаи под наем
Обяви за Къщи, вили
Обяви за Парцели, земя
Обяви за Бизнес имоти
Обяви за Гаражи и паркоместа
Обяви за Съквартиранти
Обяви за Парцели в Промишлена зона - Изток
Обяви за Парцели в в.з. Русофили
Обяви за Парцели в Дружба 3
Обяви за Парцели в Долапите
Обяви за Парцели в Промишлена зона - Запад
Обяви за Парцели в Център
Обяви за Парцели в Нова промишлена зона
Обяви за Парцели в Широк център
Обяви за Парцели в Чародейка - Юг
Обяви за Парцели в Здравец Изток
Обяви за Парцели в в.з. Левента
Обяви за Парцели в Чародейка - Север
Обяви за Парцели в в.з. Касева Чешма
Обяви за Парцели в в.з. Кръста
Обяви за Парцели в Дружба 2
Обяви за Парцели в Родина 3
Обяви за Парцели в Басарбово
Обяви за Парцели в Дружба 1
Обяви за Парцели в Здравец
Обяви за Парцели в Средна кула
Обяви за Парцели в в.з. Средна кула
Обяви за Парцели в Ялта
Обяви за Парцели в КТМ
Обяви за Парцели в Новата махала
Обяви за Парцели в в.з. Липака