Плюшени играчки

Оценка 4.7 от 48 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 3 434 обяви
TOP обява
49 лв
гр. Стара Загора, Казански - изток
TOP обява
45 лв
гр. София, Западен парк
TOP обява
49 лв
гр. Стара Загора, Казански - изток
10 лв
гр. София, Захарна фабрика
3 лв
35 лв
10 лв
гр. София
1 лв
гр. Ямбол, Център
2 лв
гр. Ямбол, Център
3 лв
гр. Ямбол, Център
3 лв
гр. София, Люлин 9
10 лв
гр. София, Овча купел 1
39 лв
2 лв
гр. Берковица, Монтана
Не е указана
25 лв
15 лв
гр. София
19,90 лв
30 лв
гр. София, Център
1 лв

Плюшени играчки

Без съмнение, мечетата и другите видове плюшени играчки са не само сред най-предпочитаните от децата, но също така и една от най-безопасните опции за игра. С тях не може да се стигне до инциденти и наранявания или поне вероятността за това е по-малка. Като добавим и това, че обикновено се предлагат на ниски цени, започва да ни се изяснява защо повечето хора ги избират за подарък.

Как се почистват

При плюшените играчки няма риск детето да погълне малка част от нея, но съществуват други опасности. Този тип артикули са предразположени към натрупване на прах и акари, което може да доведе до алергични реакции.

За да не се случва това, трябва да внимаваме играчките да бъдат винаги добре почистени. Хубаво е това да става в перална машина на достатъчно висок градус и с по-силен препарат. Важно е тази процедура да се повтаря периодично, след което да завършва винаги със старателно изсушаване на силно слънце или в сушилня.

Как Bazar.bg помага в избора ни

Bazar.bg ни помага като ни предлага огромно разнообразие от онлайн обяви, сред които да намерим както нови, така и употребявани играчки. Тук ще открием:

  • Отлични цени;
  • Голям избор;
  • Високо качество;
  • Възможност да пазаруваме от дома си.
Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Плюшени играчки в гр. София Обяви за Плюшени играчки в гр. Варна Обяви за Плюшени играчки в гр. Пловдив Обяви за Плюшени играчки в гр. Враца Обяви за Плюшени играчки в гр. Русе Обяви за Плюшени играчки в гр. Стара Загора Обяви за Плюшени играчки в гр. Димитровград Обяви за Плюшени играчки в гр. Ямбол Обяви за Плюшени играчки в гр. Бургас Обяви за Плюшени играчки в гр. Хасково Обяви за Плюшени играчки в гр. Берковица Обяви за Плюшени играчки в гр. Шумен Обяви за Плюшени играчки в гр. Перник Обяви за Плюшени играчки в гр. Велико Търново Обяви за Плюшени играчки в гр. Ловеч Обяви за Плюшени играчки в гр. Пазарджик Обяви за Плюшени играчки в гр. Горна Оряховица Обяви за Плюшени играчки в гр. Монтана Обяви за Плюшени играчки в гр. Севлиево Обяви за Плюшени играчки в гр. Видин Обяви за Плюшени играчки в гр. Плевен Обяви за Плюшени играчки в гр. Благоевград Обяви за Плюшени играчки в гр. Банкя Обяви за Плюшени играчки в гр. Казанлък Обяви за Плюшени играчки в гр. Сливен Обяви за Плюшени играчки в гр. Добрич Обяви за Плюшени играчки в гр. Дупница Обяви за Плюшени играчки в гр. Разград Обяви за Плюшени играчки в гр. Силистра Обяви за Плюшени играчки в гр. Търговище Обяви за Плюшени играчки в гр. Кърджали Обяви за Плюшени играчки в гр. Девин Обяви за Плюшени играчки в гр. Свищов Обяви за Плюшени играчки в гр. Габрово Обяви за Плюшени играчки в с. Мало Конаре Обяви за Плюшени играчки в гр. Кюстендил
Подобни предложения: Ниски цени на Парфюми за дами, Продажба на Вендинг машини за играчки, Якета за дами на ниски цени