коли, камиони, мотори и писти

Оценка 4.5 от 203 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 2 685 обяви
TOP обява
33 лв
гр. Добрич, Център
TOP обява
31,99 лв
гр. Ихтиман, София област
18 лв
гр. София
30 лв
180 лв
гр. София
28 лв
20 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
7 лв
гр. София, Банишора
10 лв
гр. София, Люлин 10
9 лв
гр. София
2,99 лв
гр. Стара Загора
6 лв
гр. Пловдив
5 лв
гр. Пловдив
12 лв
гр. Пловдив
200 лв
с. Бистрица, София-град

Колите, камионите, моторите и пистите са любимите играчки на всички момчета. Дори татковците се увличат по тях и с удоволствие играят с децата. Bazar.bg предлага богат избор на всякакви варианти за всякакви възрасти. Разгледайте предложенията и прочете допълнителна информация за тях! 

Как децата се забавляват с тези играчки

Идеите за забавление са безброй и са изцяло подчинени на детското въображение. В измислянето им момчетата често черпят вдъхновение от любимите си анимационни филми. Разиграват различни състезания. От малки се готвят, един ден да бъдат истински шофьори. 

Какво разнообразие можем да намерим в категорията

Сред предложенията тук ще видите почти всичко. Детски мотори, коли и камиони с дистанционно управление, акумулаторни и за бутане. Изработени от материали, подходящи за използване от деца.

  • колички - всякакви размери, цветове и модели;
  • камиончета - малки, средни и големи;
  • моторчета - различни по големина, модел и в цветово отношение; 
  • писти - представляват голям интерес, тъй като са подходящи за провеждане на различни състезателни игри. 

Как Bazar.bg помагат в избора ни

Всеки ден в този раздел на Bazar.bg се публикуват актуални обяви за играчки. С помощта на няколко клика можете да изберете и поръчате точните кола, камионче или мотор, с които да зарадвате своя син. Не забравяйте да се забавлявате  и докато пазарувате!

Обяви за Бебешки дрехи (0-2г) Обяви за Детски дрехи Обяви за Обувки Обяви за Играчки Обяви за За детската стая Обяви за За разходка с детето Обяви за Бебешки аксесоари Обяви за Детски аксесоари Обяви за Стоки за близнаци
Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. София Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Пловдив Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Русе Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Варна Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Димитровград Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Хасково Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Плевен Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Стара Загора Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Бургас Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Силистра Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Шумен Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Видин Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Благоевград Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Велико Търново Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Габрово Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Добрич Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Разград Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Ямбол Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Своге Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Горна Оряховица Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Перник Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Монтана Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Търговище Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Враца Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Пазарджик Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Кърджали Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Асеновград Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Белослав Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Самоков Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Ихтиман Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Берковица Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Севлиево Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Казанлък Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Кюстендил Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Костенец Обяви за Коли, камиони, мотори, писти в гр. Ловеч
Подобни предложения: Обявите на българските шофьори , Базар втора ръка инвалидни колички , Базар Ветово