Ремонт на телефони

Оценка 4.6 от 23 гласа.
Намерихме 126 обяви
TOP обява
Не е указана
70 лв
гр. Русе, в.з. Кулата днес, 20:37
Не е указана
гр. Пловдив, Каменица 1 днес, 17:07
1 лв
гр. Велико Търново, Център днес, 13:19
TOP обява
Не е указана
30 лв
гр. София, Дружба 2 днес, 09:57
40 лв
Не е указана
5 лв
с. Долно Сахране, Стара Загора вчера, 18:22
60 лв
гр. София вчера, 14:27
60 лв
гр. София вчера, 14:25
Не е указана
гр. Велико Търново, Център вчера, 14:10
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Централна гара вчера, 10:24
10 лв
гр. Варна, Колхозен пазар 19 януари
65 лв
гр. София, Банишора 19 януари
Не е указана
гр. София, Лозенец 19 януари

Телефонът е тази вещ, която повечето съвременни хора използват най-често през деня. По работа, по семейни дела или просто за забавление, той е винаги под ръка. Такова усилено потребление неминуемо води до чести повреди. Сервизите за ремонт на GSM-и обаче са насреща.

Какви услуги предлагат GSM сервизите

 • смяна на дисплей;
 • смяна на батерия;
 • на заден капак;
 • на камера;
 • хардуерна диагностика;
 • поставяне на протектор;
 • отключване;
 • премахване на кодиране и на пароли;
 • възстановяване на информация от външна и вътрешна памет;
 • ремонт на част, свързани със звука;
 • поправка или поставяне на аксесоари.

Защо смяната на дисплей е сред най-търсените

Тъч скрийнът е колкото функционален и удобен, толкова и чувствителен. Той е частта, която най-лесно може да пострада при падане или удар на телефона. Затова и стъклото често се напуква или счупва. Смяната му е най-честата услуга, която сервизите за ремонт на GSM-и извършват. Ако няма друга повредена част на мобилния телефон, подобна смяна е доста приемлив вариант, особено имайки предвид високите цени на модерните смартфони.

С какво Bazar.bg помага на потребителите

Онлайн разделът ни за ремонтни услуги на GSM-и е удобен справочник, в който по всяко време може да откриете близък до Вас сервиз. Отделете обявите, които важат за Вашия град и изберете най-надеждната фирма и най-добрите техници! Лесно е с Базар.бг.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Почистване Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ремонт на телефони в гр. София Обяви за Ремонт на телефони в гр. Пловдив Обяви за Ремонт на телефони в гр. Варна Обяви за Ремонт на телефони в гр. Бургас Обяви за Ремонт на телефони в с. Казичене Обяви за Ремонт на телефони в гр. Габрово
Подобни предложения: Смарт часовници от 4sales , Прахо и удароустойчиви телефони , Евтини китайски телефони