Ремонти на телевизори

Оценка 4.5 от 122 гласа.
Намерихме 43 обяви
Не е указана
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
Не е указана
гр. Стражица, Велико Търново
Не е указана
гр. Пазарджик, Идеален център
Не е указана
Не е указана
15 лв
гр. София, Белите брези
20 лв
гр. София, Белите брези
Не е указана
Не е указана
гр. Пловдив, Център
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. София, Левски В
40 лв
гр. Стара Загора, Център
Не е указана
Не е указана
Не е указана
гр. Габрово, Дядо Дянко

Видът на телевизорите се разви ⎼ големите кинескопи са в историята. Преминахме през еволюцията на екрана, плазмен, LCD, за да стигнем до 3D и smart TV. Това, което никога не се промени, е нуждата от поправка.

Кога е нужен ремонт на телевизора ни

В днешно време да удряш с юмрук по уреда докато образът се нормализира не е препоръчително. Ето и случаите, в които е добре да помислим за сервиз:

  • не се включва въобще;
  • няма картина, но има звук;
  • има звук, но няма картина;
  • при smart TV наблюдаваме проблем с допълнителните функции.

Къде може да бъде извършен ремонтът

Някои причини за ремонт на телевизора са сравнително често срещани и могат лесно да бъдат отстранени и на място. В повечето случаи обаче се налага да занесем уреда в сервиз.

Към какъв специалист трябва да се обърнем

Препоръчваме Ви да се обърнете за поправката към екип на телевизионен сервиз или опитен техник. Самата повреда зависи много от вида на телевизора и колко е стар. Много често и самите техници изискват да закарате техниката на място, за да я прегледат и ремонтират.

Как Bazar.bg помагат в избора ни

Bazar.bg съдържа голям брой онлайн обяви на топ специалисти, които предлагат достъпни цени. Разгледайте предложенията и се радвайте отново на любимите си филми и предавания.

Обяви за Курсове и обучение Обяви за Почистване Обяви за Строителни и ремонтни Обяви за Транспортни, хамалски Обяви за Финансови, правни Обяви за Бизнес партньорство Обяви за Преводи, легализации Обяви за Сватби, събития, кетъринг Обяви за Фризьорски и козметични Обяви за Болногледачи, хосписи Обяви за Детегледачки, детски центрове Обяви за Охранителни, детективски Обяви за Медицински, стоматологични Обяви за Занаятчийски Обяви за Ясновидство Обяви за Ремонт на компютри и офис техника Обяви за Ремонт на бяла и черна техника Обяви за Ремонт на телефони и електроника Обяви за Копирни услуги Обяви за Траурни и погребални услуги Обяви за Други услуги
Обяви за Ремонти на телевизори в гр. София Обяви за Ремонти на телевизори в гр. Русе Обяви за Ремонти на телевизори в гр. Пловдив
Подобни предложения: Втора употреба гардероб софия , Втора употреба матраци софия , Най-евтините спални софия