22 лв 12 авг, 07:50 ч.

Уред за борба с къртици, сляпо куче и мравки -1000 КВ.М

Доставка За сметка на купувача
Състояние Ново

Уред за борба с къртици

Уред с мощна ултразвукова вибрация за борба с къртици

Уреда има качествен и високо ефективен соларен панел . Уреда против къртици представлява конструкция от алуминиево колче и пластмасова основа на соларният панел напълно готов за употреба. Уреда за борба с къртици и сляпо куче излъчва ултразвуков сигнал с честота 400 – 1.000 Hz, която създава силен дискомфорт и стрес в подземните гризачи и някои видове мравки, като ги кара да напуснат защитената с устройството зона. Уреда е напълно безопасен за хора и домашни любимци. Площ на защита от къртици, сляпо куче и мравки на уреда е 1000 кв.м.
Високо качествената електроника и мощният соларен панел работят дори и при слаба осветеност на уреда от слънце при добре заредени батерии може да издържи до 7 дни без слънце.

Употреба на уреда за борба с къртици:

Уреда се забива директно в зоната която искате да защитите.Уреда излъчва ултразвуков сигнал през 25 сек и продължителност 2 сек. Уреда е готов за употреба не е необходимо да поставяте батерии. Намерете подходящо място, на което да поставите уреда имайте в предвид, че зоната в която трябва да монтирате уреда трябва да бъде огрявана от слънчева светлина за да може уреда да се зарежда и работи правилно. Направете дупка в земята с твърд предмет, диаметъра на дупката трябва да бъде по малък от алуминиевото колче на уреда, след като го поставите ултразвуковите вибрация ще се предават по добре в почвата следователно и ефекта ще бъде по добър. Уреда има копче което служи за активиране и деактивиране на апарата то се намира под соларният панел.

ВАЖНО: Уреда не е предвиден да работи при екстремно ниски температури заради това препоръчваме да го прибирате през студените зимни месеци.

Технически характеристики:

Корпус: Алуминий (влагозащитена конструкция)
Ефективна площ: 1000 м², в зависимост от плътността на почвата
Честотен диапазон: 400 - 1000 Hz +/- 50 Hz
Интервал: 2 сек. време за включване, 25 секунди време на пауза
Работа: Превключвател за включване / изключване
Захранване: 1.2 V NiMh батерия, 700 mA (вградени в корпуса на уреда)
Размер: 380 x 80 x 80 мм


Vl
3315 рейтинг
В Bazar.BG от 06 януари 2015
385 обяви на потребителя
гр. Пловдив
Видяно: 61 пъти
Още обяви в Bazar.BG
20 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
20 лв
гр. Казанлък, Стара Загора
20 лв
19,99 лв
гр. Пловдив, Център
20 лв
гр. Вълчи дол, Варна
20 лв
гр. Русе, Възраждане
Категории: Градински инструменти, Цветя и растения, Градински мебели, декорация , Саксии, Семена, разсад, торове, Басейни и аксесоари, Барбекюта, Напояване, Шатри
Тагове: megahome-bg градинска техника, onlinemashini-bg градинска техника, уред, уред за борба, уред за борба с гризачи, уред за борба с мишки, уред за борба с насекоми, уред за борба с хлебарки, уред за варене на ориз, уред за готвене на пара, уред за готвене на пара рецепти, уред за икономия на ток
гр. Пловдив
 
Обратно към обявата