градински инструменти

Оценка 4.5 от 187 гласа.
Намерихме 1 351 обяви
200 лв
35 лв
гр. Шумен
35 лв
с. Рибарица, Ловеч
12 лв
180 лв
гр. Харманли, Хасково
17 лв
гр. Перник, Твърди ливади
10 лв
гр. Пловдив, Южен
18 лв
гр. Търговище, Боровец
1 199 лв
гр. Дългопол, Варна
19,50 лв
гр. Свищов, Велико Търново
0,18 лв
гр. Стара Загора, Индустриална зона - запад
0,60 лв
гр. Стара Загора, Индустриална зона - запад
1,50 лв
2 лв
гр. Севлиево, Габрово
29 лв
гр. Шумен
10 лв
10 лв
гр. Варна
16,50 лв
15 лв

Инструменти и пособия за продуктивна работа в градината

Работата в градината е разтоварваща и полезна. Но как да я направим по-лесна и приятна? С правилните инструменти, разбира се!

Какво можем да открием в раздела

От сериозни машини до най-дребните приспособления, напълно нови или втора употреба, всичко необходимо за градината се предлага при нас:

 • резачки;
 • лопати (сгъваеми и класически, малки и големи, прави и криви);
 • лозарски ножици;
 • мотики, кирки, гребла;
 • култиватори;
 • брадви;
 • косачки;
 • мрежи;
 • маркучи;
 • градински ръкавици;
 • пръскачки;
 • резервни части;
 • тримери за трева…

Май няма как да изброим всичко. Достатъчно е да знаете, че щом се нуждаете от каквато и да било принадлежност за селскостопанска работа, ще я откриете сред нашите онлайн обяви. При това – в най-разнообразни варианти и на атрактивни цени.

Съхранение на инструментите

Влагата е най-големият им враг. Важно е да им отредите подходящо място в сухо помещение, в което няма течове, нито мухъл. От първостепенна важност са и мерките за безопасност. Уверете се, че малки деца нямат достъп до градинската техника, както и че всички уреди са изключени от контакта, когато свършите работата си с тях.

Защо да изберем Bazar.bg

Най-много обяви, най-разнообразни оферти от цялата страна, лесна навигация, практични възможности за търсене, напълно нови пособия, добре запазени уреди втора употреба. Имате ли нужда от още аргументи?

Брадви Вили Мотики Лопати Триони Кирки Ножици Гребла Ръкавици Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Градински инструменти в гр. София Обяви за Градински инструменти в гр. Добрич Обяви за Градински инструменти в гр. Варна Обяви за Градински инструменти в гр. Пловдив Обяви за Градински инструменти в гр. Гоце Делчев Обяви за Градински инструменти в гр. Горна Оряховица Обяви за Градински инструменти в гр. Русе Обяви за Градински инструменти в гр. Шумен Обяви за Градински инструменти в гр. Видин Обяви за Градински инструменти в гр. Стара Загора Обяви за Градински инструменти в гр. Свищов Обяви за Градински инструменти в гр. Хасково Обяви за Градински инструменти в гр. Севлиево Обяви за Градински инструменти в гр. Бургас Обяви за Градински инструменти в гр. Перник Обяви за Градински инструменти в гр. Велико Търново Обяви за Градински инструменти в гр. Септември Обяви за Градински инструменти в гр. Монтана Обяви за Градински инструменти в гр. Плевен Обяви за Градински инструменти в гр. Сливен Обяви за Градински инструменти в гр. Ловеч Обяви за Градински инструменти в гр. Царево Обяви за Градински инструменти в гр. Левски Обяви за Градински инструменти в гр. Разград Обяви за Градински инструменти в гр. Ихтиман Обяви за Градински инструменти в гр. Търговище Обяви за Градински инструменти в гр. Асеновград Обяви за Градински инструменти в гр. Ямбол Обяви за Градински инструменти в гр. Червен бряг Обяви за Градински инструменти в гр. Лом Обяви за Градински инструменти в гр. Пазарджик Обяви за Градински инструменти в гр. Кюстендил Обяви за Градински инструменти в гр. Кърджали Обяви за Градински инструменти в гр. Димитровград Обяви за Градински инструменти в гр. Силистра Обяви за Градински инструменти в гр. Благоевград
Подобни предложения: Градински мебели втора ръка , Косачки за трева хасково , Градински мебели в перник