аксесоари за басейни

Оценка 4.6 от 92 гласа.
Доставка с 10% отстъпка от Еконт + подарък
Намерихме 510 обяви
TOP обява
3 лв
гр. Свищов, Велико Търново
TOP обява
3 лв
гр. Свищов, Велико Търново
7,70 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
50 лв
гр. Варна, Базар Левски
400 лв
гр. Варна, Базар Левски
150 лв
гр. Варна, Базар Левски
65 лв
8 лв
гр. Нови Пазар, Шумен
80 лв
гр. Бургас
105 лв
гр. Търговище
6 500 лв
14,90 лв
гр. Враца
40 лв
25 лв
с. Труд, Пловдив
19,90 лв
гр. Пловдив, Кючук Париж
300 лв
7,70 лв
гр. Велико Търново
15 лв

Басейнът е любим на малки и големи в летните горещини. Всичко става още по-хубаво, ако имате един в двора. В Bazar.bg ще намерите различни разновидности на това водно съоръжение на изгодни цени. 

Какви видове басейни има

Класическите изкопани басейни са подходящи за къщи и вили с по-обширни дворни пространства, които позволяват изграждането им. За онези от вас, които нямат такава възможност, и все пак искат да събират слънчеви лъчи, разхлаждайки се във водата, има много удобни варианти - сглобяеми и надуваеми. Те са изключително практична идея. Предлагат се в различни размери, така че можете да се сдобиете с такъв, който пасва на свободното пространство на вашия двор или тераса. Детските басейни са идеални за малчуганите, които са най-нетърпеливи за летни игри и емоции. Ще ги намерите в много цветови варианти, с картинки на любими анимационни герои и т.н. При купуване обърнете внимание на размерите и водната вместимост, за да изберете най-подходящия за възрастта на своето дете. 

Какви аксесоари можем да добавим към тях

Аксесоарите за този тип водни съоръжения имат различно предназначение - за забавление и такива с практична насоченост. За още по-приятно прекарване можете да купите надуваеми дюшеци, топки и пояси за децата. Има много допълнителни приспособления, които помагат при поддръжката: 

  • филтри за пречистване на водата; 
  • покривала;
  • помпи;
  • нагреватели; 
  • комплекти за почистване; 

Добре е да имате предвид, че филтрите, помпите и нагревателите са електрически уреди, които се захранват с ток, за да работят. 

Как Bazar.bg помагат в избора ни

Онлайн обявите в този раздел на платформата за продажби предлагат на вашето внимание различни видове сглобяеми и надуваеми басейни, както и аксесоари за тях. Повечето от тях са изключително компактни и удобни за монтаж и преместване. Не се колебайте да изберете своя вариант. 

Сглобяеми басейни Помпи за басейни Надуваеми басейни Аксесоари за басейн Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Басейни и аксесоари в гр. София Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Варна Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Пловдив Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Хасково Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Велико Търново Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Русе Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Свищов Обяви за Басейни и аксесоари Извън страната Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Пазарджик Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Стара Загора Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Горна Оряховица Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Бургас Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Лом Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Айтос Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Ямбол Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Сливен Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Батак Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Благоевград Обяви за Басейни и аксесоари в к.к. Слънчев бряг Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Плевен Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Кюстендил Обяви за Басейни и аксесоари в гр. Шумен
Подобни предложения: Продажби на спални в град ямбол , Шумен продажби секции , Надуваеми басейни асеновград