8 500 лв днес, 10:45 ч.

Продавам къща в с. Долно село


Квадратура 35 кв. м.
Брой стаи 2
Брой етажи 2
Двор 700 кв. м.

Продавам стара но добре подържана и обитаема къща, с двор от 700м2, разположена между селата Долно село и Кутугерци (Кюстендилско). Намира се между планините Лисец и Чудинска планина в живописна долина.

Селото се намира на 127км от София. Пътят преминава през гр. Кюстендил, където има множество места за разходка, горещи минерални извори, условия за планински и зимен туризъм и други.

Къщата разполага на първи етаж със:

- стая с ново подово покритие и скорошно освежаване на стените.

- в дясно от къщата на ниво първи етаж има преходно помещение, служещо в миналото за готвене на огън. Подходящо за преустрояване в кухня.

- мазе, което при нужда може да бъде преустроено за баня или тоалетна.

Втори етаж има:

- стая след ремонт с дървено дюшеме.

- коридор към стаята, който може да побере допълнително легло при нужда или да се преустрои на баня /тоалетна.

В двора, построена до съседната къща има селскостопанска сграда от камък, която се ползва за съхранение на дърва за горене и инвентар, но може да се преустанови в беседка или лятна кухня.

Къщата разполага с електричество. Вода има в двора. Поради наклона на терена има възможност да се направи тоалетна вътре в къщата а отпадните води да се изхвърлят чрез тръби на достатъчно разстояние от двора.

Къщата има ново бетонно стълбище, както солидна подпорна стена на двора.

Дворът от две страни граничи с широколистна гора. От една страна със съседна къща и целогодишно живуща баба. От долната страна граничи с ЖП линията Кюстендил - Гюешево (още позната като най-бавната линия в Европа) влак преминава 2-3 пъти седмично движейки се с 30-40км/ч. Под линията минава път и река Бистрица.

Околната природа е непокътната от човешка дейност, въздухът е кристално чист. През нощта е абсолютна тишина, чуват се само горски птици, ромоленето на реката и вятъра в клоните на дърветата. В близост преминава река, която е прекрасно място за пикник, риболов, разходки и дори плаж през лятото. Околните склонове са осеяни с горски пътеки, подходящи за разходки сред дивата природа.

На 30км в Македония се намира Крива Паланка, често посещавано място заради вкусната и достъпна кухня.

В околността има няколко постоянно живущи. Гранична полиция патрулира на пътя към къщата постоянно, което прави региона сигурен и до този момент в селата в региона не е имало кражби.

Разполагам с всички необходими документи - нотариален акт, актуална скица и данъчна оценка.

Оставете предрасъдъците и ми звъннете за оглед


Ивайло Велинов
е онлайн
820 рейтинг
В Bazar.BG от 18 декември 2014
4 обяви на потребителя
с. Долно село, Кюстендил
Виж на картата
Видяно: 2347 пъти
Още обяви в Bazar.BG
8 000 лв
гр. Севлиево, Габрово
9 000 лв
гр. Враца, Студентски град
8 000 лв
8 100 лв
Категории: Къщи, Етаж от къща
Тагове: Selo359.com вили под наем, Vili.bg вили под наем, Vila.bg вили под наем, продавам къща, обяви продавам къща, продавам къща в дупница
с. Долно село, Кюстендил
 
Обратно към обявата