Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/2
Добавена 14 мар, 15:42 ч.
Vortex - TOPMAXX - Преобръщата се количка - 84181
199 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Да имаш количка, която с дистанционно скоростно изстрелваш напред е страхотна придобивка. Какво ще кажеш обаче, ако управляваш модел, който върви по гладък път, но може също да преодолява неравни терени, а също и да се спуска по хълмове и стълби с ловкостта на буболечка? Иска ли питане - това е чудовищна машина с повече възможности от множество други радиоуправляеми колички. Е, готов ли си за подобно предизвикателство? Запознай се с "Vortex" - едно попълнение в каталога на "
Kidztech
", което надминава добре традиционните възможности на количките и едва ли ще остане незабелязано от приятелите.

Количката пристига с дистанционно управление (работи на 27 MHz), благодарение на което можеш да я накараш да направи невероятни каскади. Освен движения по пътя във всички посоки, мини автомобилът "умее" да прави завъртания и впечатляващи преобръщания, а и да се спуска из стълби и хълмове ловко като буболечките. Тайната на тези възможности се състои в това, че четирите колела, изработени от гума, са групирани по нестандартен начин - за разлика от истинските коли, които разполагат с преден и заден мост (свързващ всяка лява гума с дясната), тук "мостовете" са странични. Така всяко предно колело е поставено на една основа заедно със задното. А основите с двойка гуми се въртят на 360° и благодарение на това "Vortex" се преобръща, катери и спуска. Функцията за 360-градусовите завъртания на двете оси с гуми можеш да активираш лесно от дистанционното. И винаги - както по време на изкачвания на хълмчета, така и при спускания по стълби или при бързо движения напред по пътищата. Ще направиш впечатляващи каскади от преобръщания с лекота. И дори не е нужно да си много близо до количката - с включеното дистанционно можеш да командваш "Vortex" в обхват до 24 m.

Преди приключението да започнат, най-добре провери гумите. Количката пристига с мини помпа за тях и един шаблон-полуокръжност, по който да се ориентираш кога е най-добре да спреш с помпането на всяка гума. Невероятните си "умения" мини моделът показва с помощта на 2 батерии - презареждаща Li-ion 9.6V 130 mAh за количката и една
батерия 9V
за дистанционното. Батериите са включени в комплекта.

Играчката е с приблизителна дължина 30 cm.

Комплектът съдържа:
  • преобръщаща се количка "Vortex"
  • помпа за гумите
  • шаблон-полуокръжност за ориентир при помпане на гумите
  • дистанционно управление
  • презареждаща батерия Li-ion 9.6V 130 mAh
  • батерия 9V


PREMIUM
3 рейтинг
В Bazar.BG от 08 май 2020г.
Последно активен днес в 10:55 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0888981345
http://kalpazani.bg/index.html
Младост 1А
гр. София
Карта
Преглеждания: 568
Отмени
гр. София, Младост 1А
 
Още подобни обяви от Младост 1А, гр. София
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar