Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/10
Добавена 07 мар, 07:54 ч.
3073 Силиконова ледарка форма за лед съд за охлаждане
11 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Вид: Други
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

ЛЕДАРКА 2В1 СЪС СИЛИКОНОВИ ФОРМИ ЗА ЛЕД

Силиконова форма за много лед с ледарка ICE CUBЕ ще разхладят Вашата свежа напитка бързо и лесно. Забравете за неприятната изненада! Сега имате лед бързо и лесно по всяко време! С иновативната ледарка спестявате място, време и имате достатъчно лед когато Ви потрябва!

Вече не е нужно да се зареждате с безброй форми за лед, за които няма място във фризера и не е нужно да зареждате постоянно и досадно разливайки вода и чакайки часове наред.

Съда за лед се състои от две части:

Силиконов цилиндър с формички;

Вътрешен пластмасов цилиндър, който застава като стена между формичките;

Нужно е просто да сипете вода между стените и да оставите във фризера за 40 до 60 минути, Стените на ледарката ще се изпълнят с вода, а високата температура на фризера ще ги превърне бързо и лесно в 40 броя кубчета лед.

Когато формичките за лед са готови, може да извадите ледарката и да използвате за изстудяване на бутилки. Ако желаете да получите лед, просто натиснете стените на съда и ледените формички ще се отделят.

Бързо, лесно, удобно и прохладно! С ICE CUBE пестите, време, място и усилия!

Тази форма за лед е измислена с мисъл за ползвателя! Ваш верен приятел в горещите летни дни!

Притежава иновативен дизайн, който я прави уникална, супер функционална и удобна! Лесна за използване и измиване. Компактен размер, дискретен за съхранение.

Съдът за лед ICE CUBE е подходящ както за дома, така и за заведения, ресторанти и хотели! Чудесен начин да освежите и изненадате приятно своите гости!

Характеристики:

Материал: силикон, пластмаса;

Размери: 12,5 х 13 см;

Капацитет: 2 литра;

Побира до 120 кубчета лед;

Цвят: Син


376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен вчера в 06:23 ч.
Отговаря бързо
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 405
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar