чинии

Оценка 4.7 от 3 гласа.
Намерихме 1 361 обяви
5 лв
гр. Плевен, Широк център
60 лв
гр. Шумен, Военно училище
10 лв
гр. Долни чифлик, Варна
10 лв
гр. Долни чифлик, Варна
5 лв
5 лв
гр. Троян, Ловеч
6 лв
гр. Пирдоп, София област
10 лв
20 лв
гр. Стара Загора
2,50 лв
гр. Горна Оряховица, Велико Търново
25 лв
гр. Кърджали
4 лв
в.з. Мечката, София област
10 лв

Чинии – какви видове са ни необходими?

Съдовете, в които се храним говорят много за нас. От тях става ясно дали сме хора, които държат на традициите, на стриктния ред, които обичат импровизациите, или пък са артистични личности. В какво сервирате храната във вашето домакинство?

Какви видове чинии ще открием в раздела

 • порцеланови за основно ястие (с декорации или с изчистен дизайн);
 • стъклени (от закалено стъкло, подходящи за затопляне);
 • керамични (тип битови);
 • за десерт;
 • с детски дизайн;
 • за еднократна употреба;
 • купи (за салата);
 • купички (за супа, за десерт);
 • плата за мезета;
 • плата за сладки;
 • съдове за сосове;
 • табли за сервиране;
 • коледни, великденски и др.

Как да направим правилния избор

Етикетът на хранене изисква да се предвидят отделни съдове за всяко от ястията: салата, ордьовър, основно, десерт. Отделно на масата може да има купа за салата, различни плата, сосове, панер за хляб и други добавки към ястията. Бихте могли да набавите по-голяма част от нещата като общ сервиз, който да обединява трапезата в обща идея. Може обаче и да добавяте отделни елементи, които да съчетаете с вече наличните. Важно е съдовете не само да бъдат с общ цвят, но и в един и същи стил.

Как помага в избора ни Bazar.bg

Няма магазин, който да може да събере под един покрив толкова предложения, колкото ще откриете в стотиците ни обяви. Сред тях има такива, подходящи за всекидневни хранения, за празнични вечèри, за детската маса, за делова среща, за ограничен бюджет, за тематично парти… Всички тези видове са онагледени с изобилие от снимки и се предлагат на изключително изгодни цени. Ние предоставяме онлайн платформата, осигуряваме възможност за доставка с отстъпка, а за вас остава само да откриете точните находки, които ще заемат точните места на вашата маса!

Порцеланови Парти чинии Кристални Стъклени Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Чинии в гр. София Обяви за Чинии в гр. Русе Обяви за Чинии в гр. Ямбол Обяви за Чинии в гр. Варна Обяви за Чинии в гр. Пловдив Обяви за Чинии в гр. Стара Загора Обяви за Чинии в гр. Бургас Обяви за Чинии в гр. Разград Обяви за Чинии в гр. Казанлък Обяви за Чинии в гр. Враца Обяви за Чинии в гр. Нови пазар Обяви за Чинии в гр. Плевен Обяви за Чинии в гр. Сливен Обяви за Чинии в гр. Кърджали Обяви за Чинии в гр. Димитровград Обяви за Чинии в гр. Хасково Обяви за Чинии в гр. Благоевград Обяви за Чинии в гр. Видин Обяви за Чинии в гр. Велико Търново Обяви за Чинии в гр. Шумен Обяви за Чинии в гр. Угърчин Обяви за Чинии в гр. Горна Оряховица Обяви за Чинии в гр. Пазарджик Обяви за Чинии в гр. Ловеч Обяви за Чинии в гр. Добрич Обяви за Чинии в гр. Перник Обяви за Чинии в гр. Сунгурларе Обяви за Чинии в с. Владая Обяви за Чинии в гр. Харманли Обяви за Чинии в гр. Долни чифлик Обяви за Чинии в гр. Монтана Обяви за Чинии в гр. Кнежа Обяви за Чинии в гр. Габрово Обяви за Чинии в гр. Търговище Обяви за Чинии в гр. Кюстендил Обяви за Чинии в гр. Нови Пазар
Подобни предложения: Стъклени трапезни маси ямбол , Стъклени масички варна , Стъклени маси за хол пазарджик