чаши

Оценка 5 от 1 глас.
Намерихме 3 573 обяви
15 лв
гр. Хасково днес, 02:05
16 лв
7 лв
гр. Монтана днес, 01:07
15 лв
гр. Стара Загора вчера, 23:56
45 лв
гр. Стара Загора вчера, 23:52
15 лв
гр. София вчера, 21:31
Не е указана
гр. София вчера, 21:08
38,90 лв
85 лв
18 лв
гр. София вчера, 19:22
10 лв
гр. София, Иван Вазов вчера, 18:05
10 лв
гр. Димитровград, Хасково вчера, 17:42
8 лв
гр. Русе вчера, 17:12
25 лв
гр. Мизия, Враца вчера, 17:02
50 лв
гр. Банкя, София-град вчера, 16:42
4 лв
гр. София, Център вчера, 16:16
9,90 лв
гр. Пловдив, Западен вчера, 16:13
15 лв
гр. Пловдив вчера, 16:12

От какви чаши имаме нужда

Те могат да създадат интимност, празнична атмосфера, романтична обстановка, а и са нужни в почти всеки момент. С какви чаши е добре да се обзаведете? Вижте какво се предлага в Bazar.bg!

Какви видове има

 • За вода и безалкохолни напитки;
 • За чай;
 • За кафе (големи или малки с чинийка);
 • За уиски или бърбън;
 • За коняк;
 • За вино (обърнете внимание, че моделите за бяло, червено и пенливо вино 
 • имат съществена разлика);
 • За ракия;
 • За шотове и др.

От какво могат да бъдат направени

Материалите до голяма степен определят предназначението и стила на чашата: стъкло, пластмаса, порцелан, керамика, кристал, метал. Всеки от тях носи различно послание и има различна целева група. Именно материалът до голяма степен определя класата и цената.

Какво ни предлагат от Bazar.bg

При нас ще откриете всеки вид чаши, за които може да се досетите:

 • Сервизи;
 • За специални поводи (коледни, сватбени, за рожден ден, за имен ден);
 • Термо модели;
 • С атрактивен дизайн;
 • Със снимки и надписи.

Без значение дали търсите супер находка за себе си или за подарък, пазаруването онлайн в Bazar.bg винаги си заслужава. Обявите са стотици, цените – неустоими. Възползвайте се!

За чай За кафе За вода и безалкохолно За вино За ракия За уиски Термо чаши Парти чаши Сватбени За бира Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Чаши в гр. София Обяви за Чаши в гр. Варна Обяви за Чаши в гр. Пловдив Обяви за Чаши в гр. Русе Обяви за Чаши в гр. Стара Загора Обяви за Чаши в гр. Бургас Обяви за Чаши в гр. Ямбол Обяви за Чаши в гр. Добрич Обяви за Чаши в гр. Велико Търново Обяви за Чаши в гр. Разград Обяви за Чаши в гр. Плевен Обяви за Чаши в гр. Враца Обяви за Чаши в гр. Благоевград Обяви за Чаши в гр. Девин Обяви за Чаши в с. Владая Обяви за Чаши в гр. Видин Обяви за Чаши в гр. Казанлък Обяви за Чаши в гр. Хасково Обяви за Чаши в гр. Ловеч Обяви за Чаши в гр. Нови пазар Обяви за Чаши в гр. Сливен Обяви за Чаши в гр. Кърджали Обяви за Чаши в гр. Шумен Обяви за Чаши в гр. Монтана Обяви за Чаши в гр. Димитровград Обяви за Чаши в гр. Перник Обяви за Чаши в гр. Нови Пазар Обяви за Чаши в к.к. Пампорово Обяви за Чаши в гр. Пазарджик Обяви за Чаши в гр. Горна Оряховица Обяви за Чаши в гр. Търговище Обяви за Чаши в гр. Свищов Обяви за Чаши в гр. Айтос Обяви за Чаши в гр. Силистра Обяви за Чаши в гр. Сандански Обяви за Чаши в гр. Несебър
Подобни предложения: Втора употреба спални комплект , Холни секции на ниски цени шумен , Холни секции евтино в бургас