Зареждане...

прибори

Оценка 4.6 от 84 гласа.
Намерихме 3 141 обяви
6 лв
гр. Велико Търново, Бузлуджа
9,80 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
17,99 лв
10 лв
гр. София, Дружба 2
30 лв
0,45 лв
100 лв
3 лв
гр. Троян, Ловеч
200 лв
гр. Варна, Владислав Варненчик
8,90 лв
10 лв

Красивите прибори за хранене са украшение за всяка маса. Стилни комплекти за домакинството или за подарък ще намерите в онлайн обявите в Bazar.bg.

Какви прибори за хранене ще откриете тук

От вилици и ножове, останали от бабите, до комплекти за хранене за ежедневна употреба с отлично качество ви очакват в Bazar.bg. Намират се изящни антикварни и съвременни сребърни прибори. На голяма интерес се радват тези от благородна стомана с рисувани порцеланови дръжки.

Търговци предлагат детски сетове, както и да гравират името на скъп за вас човек на красиви вилички и лъжички.

Как се почистват сребърни прибори

И най-качествените сребърни предмети потъмняват. Има специални препарати и уреди, с които се чисти патината, но най-безвредно и безопасно е да ги почистите сами – примерно със сода:

  • постелете на дъното на тавичка алуминиево фолио;
  • подредете сребърните прибори
  • поставете тавичката на котлона  с няколко лъжици сода и вода – да ги облее;
  • оставете да заври;
  • извадете, изплакнете и подсушете с мека кърпа.

Защо да се доверите на Bazar.bg

Защото вече е спечелил доверието на мнозина потребители. Те продават излишното и купуват нужното им чрез обявите в Bazar.bg. От формирания мащабен онлайн базар се възползват производители, вносители и търговци, а това регулира цените. Доверете ни се и вие!

Комплекти прибори за хранене Прибори за готвене Прибори за сервиране Ножове Вилици Лъжици Отварачки Други
Обяви за Мебели Обяви за Битова Техника Обяви за Здраве и красота Обяви за Изкуство и декорация Обяви за Осветление Обяви за Кухненски принадлежности Обяви за Домашен текстил Обяви за Домашни потреби и битова химия Обяви за Храна, добавки и напитки Обяви за Градина Обяви за Стайни растения Обяви за Строителство Обяви за Подови настилки Обяви за Врати Обяви за Инструменти Обяви за Горива за отопление Обяви за Инвалидни колички, помощни средства Обяви за Други стоки за дома Обяви за Занаятчийски услуги
Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. София Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Варна Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Русе Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Бургас Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Пловдив Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Стара Загора Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Добрич Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Ямбол Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Плевен Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Видин Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Велико Търново Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Разград Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Хасково Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Габрово Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Шумен Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Казанлък Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Ловеч Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Угърчин Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Сливен Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Търговище Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Горна Оряховица Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Пазарджик Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Димитровград Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Враца Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Кюстендил Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Кърджали Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Асеновград Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Свищов Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Първомай Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Перник Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Чепеларе Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Благоевград Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Харманли Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Троян Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Монтана Обяви за Прибори за хранене, готвене и сервиране в гр. Силистра
Подобни предложения: Трапезна кръгла маса плевен , Матраци цени втора употреба , Скринове втора употреба