Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/11
Добавена 05 мар, 09:49 ч.
1504 Ножица за рязане на месо и зеленчуци
7,60 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

НОЖИЦА ЗА РЯЗАНЕ НА МЕСО И ЗЕЛЕНЧУЦИ CLEVER CUTTER С ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ ПОДАРЪК

Clever Cutter е революционен 2-в-1 нож и дъска за рязане, който срязва на парчета любимите ви храни за секунди! Тайната е в умен дизайн 2-в-1 с ергономична дръжка с мощен натиск за да режете храната бързо и без усилие! Острието на Clever Cutter и изключително широка подложка прави рязането на плодове, зеленчуци, месо и по-бързо, лесно и без бъркотия.


Ножица за зеленчуци и месо Clever Cuttler нож, която Ви представяме тук е много популярна в момента! И има защо! С нея повече няма да са Ви необходими дъски за рязане, ножове, почистването им след това, да се чудите къде точно да извършите тази процедура, разпилени и паднали продукти, а и най - лошото порязани пръсти! С ножица за зеленчуци и месо Clever Cuttler нож ще нарежете Вашата храна - бързо, лесно и безопасно, при това директно в съда, в който искате да е! Тайната й се крие в иновативния дизайн – ножица за рязане на месо и зеленчуци Clever Cuttler е с ергономична дръжка със силен натиск за лесно и бързо рязане, в долната си част - с пластмасова подложка за стабилност и опора, а в горната си - с прецизно наточено острие. Всичко това спомага за бързото и лесно рязане на зеленчуци, плодове, месо, хляб и др. Ножица за зеленчуци и месо Clever Cuttler е подходяща за съдомиялна машина.Тя е с заключващ се бутон за безопасност. Ножица за месо и зеленчуци Clever Cuttler нож е изработена от неръждаема стомана и висококачествени материали, което гарантира дългата й употреба.


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 11:48 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 383
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar