Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/18
Добавена 13 мар, 07:27 ч.
3294 Забавен детски музикален волан със светлинни и звукови ефекти
29 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
ЦВЯТ

  • СИН

  • ЖЪЛТ

  • РОЗОВ

Изпращам с опция за преглед преди да е плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎877100215 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя

Детски Музикален Волан с Вакуум Поставка

Детски музикален волан в жълт, син или розов цвят, който няма как да не грабне вниманието на всеки малък фен на шофирането. Заредете батериите, за да чуете звуците, които издава всяко едно бутонче при натискането му: запалване на двигателя, клаксон, спирачки, различни сирени и весели мелодии.

Безкрайно въртене на 360 градуса, мултифункционален електрически волан за малко дете, което се преструва, че шофира кола. Предлага се със страхотна музика и мигаща светлина, превключвател, стрелков циферблат, скоростен циферблат, температурна скала, светлина и звука за стартиране на автомобила.

Но това не е всичко! Воланът е снабден с поставка със силиконови вендузи - можете да го „залепите“ на стъкло или на друга равна повърхност. Детето сега със сигурност ще се почувства като истински шофьор на автомобил и ще може да шофира само до детската градина. Детското кормило е с функционални бутони с различни мелодии. Подходящ за деца от 2 до 6 години. Работи са батерии 1.5V , които не са включени комплекта.

Подходяща играчка за момичета и момчета

Материал: пластмаса

Размери: 25х25 см.

Работи с 3 бр. АА 1,5 батерии, които не са включени



PREMIUM
376 рейтинг
В Bazar.BG от 10 януари 2017г.
Последно активен днес в 06:11 ч.
Отговаря бързо
Телефон(и): 0877100215
http://dkshop.bg
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 781
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar