Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/16
Добавена 07 май, 08:42 ч.
0831 Диспенсър за безалкохолни с кранче
10 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Съхранявайте и сервирайте любими напитки с диспенсър

Диспенсър за винаги пресни газирани напитки Fizz Saver

Толкова е хубаво като седнеш на масата, до теб да има една чисто нова двулитровка – я бира, я кола или друга газирана напитка. Удоволствието е голямо, но ако не се изпие всичко наведнъж, имаме проблем – газировката си заминава и следващия път питието вече въобще не е толкова вкусно.

Умните хора са измислили просто решение и на този проблем. Представяме ви диспенсъра Fizz Saver, благодарение на когото ще имате винаги прясна напитка.

Начинът на употреба е лесен – сложете Fizz Saver на върха на двулитровката, обърнете бутилката и готово. Вече можете да си сипвате питието на принципа на бирен кег, без да се разгазирва.

Ако бутилката си стои в хладилника, то дори няма нужда да я вадите от него, когато искате да си налеете. Просто натискате Fizz Saver и чашата ви се напълва с прясна напитка.


PREMIUM
160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен вчера в 12:16 ч.
Телефон(и): 0877100215
https://dkshop.bg/
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 480
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar