Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/6
Добавена 17 апр, 13:08 ч.
2021 Говорещ Плюшен Папагал Повтарящ играчка Чудесен подарък
24,90 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Играчката представлява разноцветен говорещ папагал, който повтаря думички и се движи. Изработена от висококачествена пластмаса и е облечена в текстил, което я прави безопасна за игра. Прекрасен и забавен подарък за всяко дете на възраст над 3 години.

Страхотен подарък за малки и големи. Гарантирана забава.

Зарадвайте децата си с ПЛЮШЕН ГОВОРЕЩ ПАПАГАЛ!

Това е Плюшен говорещ папагал може да говори и да пее, плюшен говорещ папагал повтаря без значение на какъв език говорите или какво казвате и може да записва всички звукове около него. Гласът, който Плюшен говорещ папагал издава, е много забавен, той може да промени оригиналния тембър на гласа, за да го превърне в своя глас. Когато Плюшен говорещ папагал е неподвижен, той е един елегантен папагал. Докато Плюшен говорещ папагал говори, той поклаща глава и размахва криле, за да зарадва децата ви. ПОКЛАЩАЩ ТАНЦ : Включете и ми говорете. Ще се радвам да говоря с теб и да разклатя тялото и крилата си. Нашият разговор ще бъде по-интересен.

ПОВТАРЯНЕ НА ГЛАСОВЕ : Без значение какъв глас издавате, какъв език говорите, смейте се силно, пеете, аз ще повторя всичко, което чуя.
БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Изработен е от мек плюш и издръжлива пластмаса; Перушината е мека, приятна на допир и напълно хипоалергенна.
ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК: Подходящ за деца (на 3 или повече години) или приятели, колеги, семейство.
ЛЕСНА РАБОТА : Захранван от 3x AAA батерии (не са включени), ON / OFF бутон в долната част на батерията ми, докоснете ON и след това ще можете да започнете да говорите с мен.

Характеристики:
Материал: плюш
Батерия: 3 x AAА батерии (не са включени)
Размер: 12*11*22 см
Пакетът включва:
1 бр. Плюшена играчка говорещ папагал
Оценка 4.7 от 154 гласа.
4 рейтинг
В Bazar.BG от 02 януари 2020г.
Последно активен днес в 10:36 ч.
гр. Пловдив
Пловдив
Карта
Преглеждания: 685
Отмени
гр. Пловдив
 
Обратно към обявата
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar