Нямаш акаунт? РЕГИСТРАЦИЯ
Здравей!

Влез в профила си, за да имаш достъп до всички опции на сайта. Публикуване на обяви, лични съобщения, запаметяване на любими обяви и търсения.

Още нямаш профил? Регистрирай се.

ВХОД Нова РЕГИСТРАЦИЯ
1/9
Добавена 05 мар, 09:49 ч.
2858 Мултифункционална отварачка 6 в 1
8 лв
Доставка: Купувача
Състояние: Ново
Описание
Изпращам с опция за преглед преди да се плати, стойността на пратката* ЗА ПОРЪЧКИ можете да се обадите на ‎0876680384 или да ми изпратите лично съобщение с телефон за контакти, до къде да бъде изпратена пратката, име и фамилия на получателя !!!

Мултифункционална 6 в 1 отварачка за бутилки, буркани и консерви

Мултифункционална отварачка с 6 функции, събрани в компактен и стилен дизайн, страхотен аксесоар за всяка кухня. Във всяка кухня има поне няколко пособия за отваряне на бутилки или консерви, които само заемат място, а всъщност биват използвани доста рядко.

ОСОБЕНОСТИ:

Някои от тях дори са сложни и неприятни за употреба – като отварачката за консерви, и сме ги прибрали в най-тъмния ъгъл на кухнята. Този малък, но функционален продукт, замества всички отделни уреди за отваряне на различни контейнери с храна, напитки, сосове и др. Мултифункционалната отварачка има 6 различни функции: с нея можете да отваряте стъклени бутилки и пластмасови бутилки, буркани, да разлепвате предпазното фолио от бутилки, да отваряте консерви и херметически да си затворите отворен плик с храна като чипс, кроасан, вафла и тн. Ергономичният дизайн на дръжката е създаден за максимален комфорт и бързо отваряне на продукта без излишни движения. Забравете за досадното нараняване на дланта, когато се опитвате да отворите туист стъклена или пластмасова бутилка, която е много добре запечатана. Няма нужда отварянето на буркани да се превръща в кухненско фиаско. Само едно кратко движение ви дели от желаната храна или напитка благодарение на 6-в-1 отварачката.

ДИЗАЙН:

Семпъл и елегантен аксесоар за всяка кухня с мултифункционално действие, който не заема много място и спестява пространство и в най-малката кухня, защото може да замести няколко уреда. Компактният дизайн прави отварачката подходяща за пикник или къмпингуване, защото е лека и удобна за съхранение и пренасяне. С нея безпроблемно отваряте всичко само с едно движение!

КАК ФУНКЦИОНИРА:

Използвате по-малката кръгла глава с метални допълнения за консерви, пластмасови и стъклени бутилки. Разстоянието между двете части на отварачката функционира като пинсета, с която да захванете предпазното фолио на бутилка мляко или друга напитка и лесно да го отлепим без да го разкъсат. По-голямата кръгла част служи за отварянето на буркани, както и може да бъде използвана за запечатването на отворени пакетирани храни като чипс, кроасан, вафла и тн.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Пластмасова отварачка;

Метални детайли;

Размер: 14.5 х 6.5 см;

Отваряне на бутилки, буркани и консерви;

Запечатване на хранителни пликове.


160 рейтинг
В Bazar.BG от 12 ноември 2020г.
Последно активен днес в 22:10 ч.
гр. Варна
Варна
Карта
Преглеждания: 236
Отмени
Съобщение
Може да прикачите до 4 файла тип: jpg, jpeg, gif, png, pdf, doc, docx, odt, xls, xlsx, txt, zip, rar, tar